Fangpusun-Datasheet-Battery-Balancer-EN

Una bateria amb un corrent intern de fuita lleugerament superior en un banc de 24V o 48V de diverses bateries de sèrie / paral·leles causarà un excés d'energia d'aquesta bateria i bateries de connexió paral·leles i el sobrecàrrec de les bateries de la sèrie connectats. A més, quan les noves cel·les o bateries estan connectades en sèrie, totes haurien de tenir el mateix estat de càrrega inicial. Les petites diferències es planificaran durant l'absorció o es igualaran les càrregues, però les grans diferències provocaran un dany degut a l'excés de gasos (provocats per l'excés de càrrega) de les bateries amb el major estat de càrrega inicial i la sulfatació (causada per l'excés de càrrega) de les bateries amb menor estat de càrrega inicial.

Detalls del producte

Equilibrador de bateria

 

El problema: la vida útil d'un costós banc de bateries es pot reduir substancialment a causa del desequilibri d'estat

 

Una bateria amb un corrent intern de fuita lleugerament superior en un banc de 24V o 48V de diverses bateries de sèrie / paral·leles causarà un excés d'energia d'aquesta bateria i bateries de connexió paral·leles i el sobrecàrrec de les bateries de la sèrie connectats. A més, quan les noves cel·les o bateries estan connectades en sèrie, totes haurien de tenir el mateix estat de càrrega inicial. Les petites diferències es planificaran durant l'absorció o es igualaran les càrregues, però les grans diferències provocaran un dany degut a l'excés de gasos (provocats per l'excés de càrrega) de les bateries amb el major estat de càrrega inicial i la sulfatació (causada per l'excés de càrrega) de les bateries amb menor estat de càrrega inicial.

 

La solució: l'equilibri de la bateria

 

El Battery Balancer iguala l'estat de càrrega de dues sèries de bateries de 12V connectades, o de diverses cadenes paral·leles de bateries conectades a la sèrie.

Quan la tensió de càrrega d'un sistema de bateria 24V augmenta a més de 27.3V, el Battery Balancer s'encendrà i compararà la tensió sobre les dues bateries connectades a la sèrie. El Battery Balancer dibuixarà un corrent de fins a 0,7 A de la bateria (o bateries connectades paral·lelament) amb la tensió més alta. El diferencial de corrent de càrrega resultant garantirà que totes les piles convergeixen al mateix estat de càrrega.

 

Si és necessari, diversos equilibradors poden estar paral·lelament.

Un banc de bateries de 48V es pot equilibrar amb tres equilibradors de bateries.

 

Indicadors LED

Verd: en (tensió de la bateria> 27,3 V)

Taronja: pota inferior de la bateria activa (desviació> 0,1 V)

Taronja: la pota superior de la bateria activa (desviació> 0,1 V)

Vermell: alarma (desviació> 0,2 V). Continua fins que la desviació s'ha reduït a menys de 0,14 V, o fins que el voltatge del sistema caigui a menys de 26,6 V.

 

Relé d'alarma

Normalment obert. El relé d'alarma es tanca quan el LED vermell s'encén i s'obre quan el LED vermell s'apaga.

 

Restabliment d'alarma

Hi ha dos terminals disponibles per connectar un botó. La interconnexió de les dues terminals restableix el relé.

La condició de restabliment es mantindrà activa fins que acabi l'alarma. A partir d'aquí, el relé es tancarà de nou quan es produeixi una nova alarma.

 

Encara més informació i control amb la funció de monitorització de mig punt del monitor de bateria BMV-702. El BMV-702 mesura

 

el punt mitjà d'una cadena de cel·les o bateries. Mostra la desviació des del punt mitjà ideal en volts o p. erc. Els percentatges de desviació separats es poden configurar per activar una alarma visual / audible i tancar un potencial contacte de relé gratuït per a propòsits d'alarma remota.

Consulteu el manual de la BMV-702 per obtenir més informació sobre l'equilibri de la bateria.

 

Obteniu més informació sobre les bateries i la càrrega de la bateria

Per obtenir més informació sobre les bateries i carregar les bateries, consulteu el nostre llibre "Energia il·limitada" (disponible gratuïtament des de Fangpusun i descarregable des de www.fangpusun.com ).

图片 1.png 

Balancer de bateria connectat a dues bateries de 12V (24V)

图片 2.png 

Tres balancers de bateria connectats a quatre bateries conectades de 12V (sistema 48V)

Equilibrador de bateria

Rang de voltatge d'entrada

Fins a 18V per bateria, 36V total

Activa el nivell

27,3 V +/- 1%

Desactivi el nivell

26,6 V +/- 1%

Dibuix actual quan està apagat

0,7 mA

Desviació del punt mitjà per començar a equilibrar

50 mV

Ncing 50 mV Corrent d'equilibrat màxim

0,7A (quan es desvia> 100mV)

Nivell d'activació de l'alarma

200 mV

Restabliment d'alarmes lleu l

140 mV

Relé d'alarma

60V / 1A normalment obert

Restableció del relé d'alarma

Dos terminals per connectar un botó

Sobre la protecció de la temperatura

Temperatura de funcionament

-30 t0 + 50 ° C

Humitat (sense condensació)

95%

ENVIAMENT

Color

Blau (RAL 5012)

Terminals de connexió

Terminals de cargol 6 mm² / AWG10

Categoria de protecció

IP22

Pes

0,4 kg

Dimensions (hxwxd)

100 x 113 x 47 mm

NORMES

Seguretat

EN 60950

Emissió

EN 61000-6-3, EN 55014-1

Immunitat

EN 61000-6-2, EN 61000-6-1, EN 55014-2

Directiva d'automoció

EN 50498

 

图片 3.png 

Balancer de bateria connectat a sis bateries de sèrie paral·leles de 12V (sistema 24V)

 

Instal·lació

1) El balançador de bateria s'ha d'instal·lar en una superfície vertical ben ventilada propera a les bateries (però, a causa de possibles gasos corrosius, no per sobre de les bateries).

2) 2) En cas de sèrie: connexió paral·lela, punt mitjà

els cables d'interconnexió s'han de bescanviar per almenys portar el corrent que sorgeix quan una bateria es torna ope n-circuited.

- En cas de 2 cordes paral·leles: secció transversal 50% de la sèrie de cables d'interconnexió.

- En cas de 3 cordes paral·leles: secció transversal 33% de la sèrie de cables d'interconnexió, etc.

3)   Si és necessari: connecteu primer el contacte de l'alarma i restabliu l'alarma.

4)   Utilitza com a mínim 0,75 mm? per connectar les connexions negatives, positives i de punt mig (en aquest ordre).

5)   El balançador està operatiu.

Quan el voltatge sobre una cadena de dues piles és de 26,6 V, el balançador es posa en espera i es desactivaran tots els LEDs.

Quan el voltatge sobre una cadena de dues bateries augmenta a més de 27.3V (durant la càrrega) el LED verd s'encendrà, indicant que el balançador està activat.

Quan estigui connectat, una desviació de voltatge de més de 50 mV començarà el procés d'equilibri i, a 100 mV, s'encendrà un dels dos LEDs de color taronja. Una desviació de més de 200 mV activarà el relé d'alarma.

 

Què fer en cas d'alarma durant la càrrega

En cas d'un banc de bateries nou, l'alarma probablement es deu a diferències en l'estat de càrrega inicial. Si la diferència entre la lectura més baixa i la tensió més alta de la bateria és de 0,9 V: deixeu de carregar i carregueu les bateries o cel·les individuals per separat, o bé reduïu substancialment la càrrega de la càrrega i permeti que les bateries s'igualen al llarg del temps.

 

Si el problema persisteix després de diversos cicles de càrrega:

a) En cas de connexió paral·lela a la sèrie, desconnecteu el cablejat de connexió paral·lela del punt mig i mesureu els punts de tensió del punt mitjà durant la càrrega d'absorció per aïllar bateries o cel·les que necessiten càrregues addicionals o:

b) Carregueu i, a continuació, proveu totes les bateries o cel·les de forma individual o:

c) Connecteu dos o més equilibradors de la bateria en paral·lel (de mitjana, un equilibrador s'encarregarà de fins a tres cadenes paral·leles de 200 Ah).

 

En el cas d'un banc de bateries més antic que ha funcionat bé en el passat, el problema pot ser degut a:

d) Subestimació sistemàtica: es requereix una càrrega més freqüent (bateries VRLA), o càrrega d'ecualització (placa plana de cicle profund inundat o bateries OPzS). Una càrrega millor i regular solucionarà el problema.

e) Una o més cel·les defectuoses: substituïu totes les bateries.

图片 4.png 

Tres balancers de bateria connectats a 12 bateries de sèrie paral·lel amb 12V (48V)

 


Xihe Electric és un dels principals fabricants d'accessoris de control de càrrega solar de la Xina, la nostra fàbrica és capaç de produir fangpusun-datasheet-battery-balancer-en accessoris de control de càrrega solar amb una qualitat fiable. Benvingut als nostres productes a l'engròs.
Hot Tags: fangpusun-datasheet-battery-balancer-en Accessoris de control de càrrega solar, Xina, fabricants, fàbrica, venda a l'engròs, barats
Investigació

You Might Also Like