Casa > coneixement > Contingut

Anàlisi de bateries de liti i carregadors solars

Jan 19, 2015

carregador solar és l'energia solar es converteix en energia elèctrica emmagatzemada a la bateria dins el futur, la bateria pot ser qualsevol forma de dispositiu d'emmagatzematge, principalment per a les bateries de plom-àcid, bateries de liti, bateries de níquel-hidrur metàl·lic, la càrrega pot ser mòbil mòbils i altres productes digitals, carreguen la diversitat a. Per exemple: Tablet PC, consoles de jocs portàtils, reproductors de vídeo, marcs de fotos digitals. Després del regulador solar petita sèrie que li digui:

Algunes solucions de càrrega comuns inclouen una classe adaptador de carregador de paret i de bus sèrie universal (USB) de tipus carregador. Encara que aquestes solucions són carregadors per a la bateria de ions de liti recarregable d'una solució de baix cost, però aquests carregadors són també hi ha un inconvenient comú: la font d'alimentació principal a confiar en el treball de córrer. Aquesta dependència de l'alimentació principal augmenta els costos d'electricitat de l'usuari, mentre que també augmenta les emissions de gasos d'efecte hivernacle. I pel fet que l'alimentació principal depèn, aquestes solucions de càrrega portàtils són també molt reduït. D'una manera que beneficia el medi ambient per tal de perllongar la durada de la bateria, l'ús de panells solars per recollir la llum natural carregador d'energia solar podria ser una solució ideal. Un altre dels beneficis del carregador solar és que proporciona una solució extraïble i recarregable.

Anem a desenvolupar un procés de solució de càrrega solar descriuen algunes consideracions importants. Aquests factors s'han de tenir en compte la raó principal: Amb diferents condicions d'il·luminació, el voltatge i el corrent també canvia, de manera que els panells solars es convertiran en una font d'alimentació d'alta impedància de sortida. L'adaptador de corrent de paret o d'alimentació USB són baixa impedància de sortida de la font d'alimentació, tenen una tensió de sortida de pre-especificada bona i actual.