Casa > coneixement > Contingut

Anàlisi de vent i passos d'instal·lació controlador solars

Jan 19, 2015

El vent i regulador solar estan adaptats per al vent i sistemes d'energia solar, especialment per al vent i el sistema d'il·luminació solar del carrer, el controlador de la llum de carrer híbrida solar no només pot convertir de manera eficient les turbines d'energia eòlica i solar emesa, sinó que també proporciona un potent funcions de control. Aquí seguim una petita sèrie de vent i regulador solar és fàcil d'entendre sobre el següent pas és com instal·lar:

1. Comproveu si el vent i el regulador solar amb turbines eòliques, panells solars i voltatge de la bateria, partit de poder.

2. Ajust la manera de funcionament en funció de l'ús.

3, amb un multímetre per comprovar el voltatge de la bateria és correcta, i assegureu-vos que la bateria positiu i negatiu.

4, connectar la bateria al vent i regulador solar.

5, connectar la càrrega DC o aplicar al vent i al controlador d'il·luminació solar.

6, la connexió de les turbines de vent al vent i regulador solar (no instal·lats en el moment de la rotació d'alta velocitat de la turbina eòlica, la turbina de vent i es recomana llavors cablejat no per canviar).

7, amb un multímetre per provar la tensió del panell solar està filtre de carbó activat correcta.

8, la connexió dels panells solars al vent i al controlador solar.

9, dues maneres de carrer, es necessita una reducció de jornada han d'estar connectats en un carrer de sentit únic, fer una major temps de treball s'ha de connectar en via de doble sentit.