Casa > coneixement > Contingut

Com determinar si l'inversor d'ona sinusoïdal

Jan 19, 2015

inversors d'ona sinusoïdal són àmpliament utilitzats en diversos tipus: la necessitat de sistemes informàtics, sistemes de comunicacions, la llar, l'aviació, emergència, comunicacions, equips industrials, equips de comunicacions per satèl·lit, vehicles militars, ambulàncies, cotxes de policia, vaixells, generació d'energia solar i eòlica, etc. opcions d'energia de reserva d'emergència, poden constituir el sistema d'alimentació d'emergència EPS. Quan vam comprar un inversor d'ona sinusoïdal, la forma de jutjar si és un inversor d'ona sinusoïdal?

L'últim mètode és comprar, amb un equip de prova professional per detectar la sortida de oscil·loscopi electrònica corba de corrent es farà efectiva en el panell, que pot ser molt intuïtiva per veure si la corba sinusoïdal. Aquests defectes de pèl i sense més no és un inversor d'ona sinusoïdal suau, un cop trobat, perquè pugui anar immediatament a reemplaçar la màquina. Per descomptat, també es pot comprar, obtenir l'ús del lloc de prova directament a veure si funciona. D'aquesta manera no és inductiva o càrrega resistiva, el dolent per determinar si la sortida d'ona sinusoïdal.

Un altre enfocament és general, que en el moment de la compra, el comerciant podem dir que s'utilitzi, el millor és dir-li que la seva càrrega és inductiva. La raó és que l'ona de correcció general i el poder inversor d'ona quadrada no poden estar sota la mateixa càrrega inductiva de la càrrega, que produeixen molt menys inversor d'ona sinusoïdal AC AC generat. La qualitat dels productes electrònics de potència es pot veure al llarg de la càrrega, se'ls va dir que les empreses ha de carregar càrrega inductiva, que no s'atreveix a vendre de mala qualitat. Encara que aquest mètode no és realment per detectar la màquina, però encara pot arribar al 90% dels resultats.