Casa > coneixement > Contingut

Els llums LED de la bateria

Jan 19, 2015

De la bateria és un dispositiu que converteix l'energia química directament en electricitat, i està dissenyat per una bateria recarregable, una reacció química reversible a través de la realització de la recàrrega, a continuació, els llums LED de bateria ha de ser sota quines circumstàncies usar-lo? Aquí seguim el controlador de càrrega solar petita sèrie de la bateria a saber:

1, per evitar el contacte directe amb la bateria llums LED i recipients de metall s'han d'utilitzar en material anti-àcid, en cas contrari causarà fum o foc.

2. No poseu la bateria prop d'una font de calor, en cas contrari farà que la bateria es sobreescalfi, fuga, incendi o ruptura.

3, la bateria es pot posar lluny de dispositiu d'encesa, en cas contrari la bateria pot causar espurnes o trencament del fum.

4, la bateria utilitzada en el dispositiu mèdic, instal·lació d'energia de reserva, en cas contrari la tensió de xarxa fallada de causa lesions.

5, quan el nombre de sol·licituds, més d'una bateria, assegureu-vos que la connexió correcta entre la bateria i el carregador o la càrrega està connectada correctament, en cas contrari farà que la bateria es trenqui, cremar o danyar la bateria, i en alguns casos es veuran afectats.

6, en el rang especificat utilitzant els llums LED de la bateria:

Bateria rang normal de funcionament: 77.F (25 ℃)

Després de la descàrrega de la bateria: 5.F a 122.F (-15 ℃ a 50 ℃)

Després de la càrrega: 32.F a 104.F (0 ℃ a 40 ℃)

Emmagatzemat a: 5.F a 104.F (-15 ℃ a 40 ℃)

Fora d'aquest rang pot causar danys a la bateria.