Casa > coneixement > Contingut

Processament dels panells solars

Jan 19, 2015

Avui regulador solar petita sèrie està a punt d'introduir panells solars utilitzats més àmpliament, però la neteja dels nostres panells ha de ser la forma de tractar amb ell? Aquí arribem a entendre, fer una ullada al que necessita atenció?

A causa de que el nostre generador solar, panells solars, principalment per la calor, l'electricitat, neta o més per garantir la vida del nostre generador solar generador solar, són necessaris per assegurar que els panells solars nets en la línia.

Els nostres panells solars són principalment per a la neteja de l'equip, en lloc de la neteja manual, principalment a causa dels nostres panells solars són equips molt sofisticats, de manera que la neteja ha de garantir un elevat grau de neteja, i la neteja manual general, és inevitable no rentar net, i la nostra panells solars net, operacions a gran altitud, molt menys els panells solars artificials, de manera que necessiten un equip especialitzat per a netejar.

A continuació arribem a comprendre l'etapa de neteja, el primer és observar i analitzar el grau de contaminació dels nostres panells, si es tracta de la contaminació lumínica, és fàcil de netejar en la línia, per la qual cosa pot estalviar mà d'obra i recursos, el temps en necessita una neteja profunda, cal tenir en compte que, la necessitat de creuar l'aigua.