Casa > coneixement > Contingut

Aquests valors llums solars que coneixes

Jan 19, 2015

carrer llum solar és l'ús de bateries solars de silici cristal·lí, VRLA botiga de bateries d'energia elèctrica sense necessitat de manteniment, els llums LED ultra-brillants com la font de llum, per càrrega intel·ligent i el controlador de la descàrrega, en lloc de la utilitat elèctrica tradicional per a l'enllumenat públic. Avui regulador de la llum solar del carrer petita per informar-li sobre el valor d'algunes llums solars:

1, la energia solar és actualment una de les restriccions aplicades part més important és el preu, amb un doble llum llums solars, per exemple, dues càrregues un total de 60 watts (il·luminació eficaç del riu Yangtze regió 3.5--4.5h / dia totes les nits de descàrrega 7 hores, augmentant la quantitat de panells solars 20% de càlcul reserva) dels seus panells solars necessiten al voltant de 160W, 30 iuans per computació watts, panells solars costaria 4.800 iuans, més el cost de les bateries 180AH voltant de prop de 1800, la totalitat carrer en un sol pagament que és molt més gran que els llums de la ciutat del circuit, el que resulta en una aplicacions solars del carrer principal coll d'ampolla.

2, a causa de que la vida útil de les llums LED, i pot reduir la potència de treball sub-temps a través de la nit, les empreses d'enginyeria en general prefereixen utilitzar llums LED com il·luminació solar del carrer, però la capa desigual llums LED de baixa qualitat, la llum s'esvaeix greu LED 50% als sis mesos és possible atenuar la intensitat de la llum. Per tant, assegureu-vos de triar la llum s'esvaeix llums LED més lenta, llums LED per fer la calor més important i constant problema, unitat de corrent constant, o usar el controlador més un corrent constant a través de la constant, cal confiar en calor d'alumini enfonsar-se per dissipar la calor, preferiblement l'augment d'alumini o llautó de coure a continuació en un refredament més eficaç, controlar la temperatura, la vida del LED serà més llarg.

3, la vida de la bateria també s'ha de considerar en l'aplicació de la totalitat del sistema d'enllumenat públic, la garantia general de bateria de tres anys o cinc anys, però en general la bateria en un any, encara que la càrrega de descontentament apareixerà després de sis mesos, alguns de la taxa de càrrega real probablement se situï al voltant del 50%, el que afectarà a la il·luminació normal de dies plujosos consecutius durant la nit, de manera que triar una millor bateria és particularment important.

4. Seleccioneu el controlador d'un problema és sovint passat per alt els contractistes, la mala qualitat de capa del controlador que falta, 12V / controlador 10A preus de mercat que van des de $ 100-200, tot i que el valor de tot el sistema d'enllumenat públic a la secció més petita, però és una aspecte molt important. El control de qualitat dels costos d'adquisició afecten directament la vida dels components del sistema d'il·luminació solar del carrer i tot el sistema.

(1) ha de triar un menor consum d'energia del controlador, treball de 24 hores, tal com el seu propi consum d'energia més gran, consumirà una mica d'energia, la millor opció per a poder a controlador de menys de 5 mA.

(2) per seleccionar controlador d'alta eficàcia de càrrega amb el controlador de mode de càrrega MCT pot rastrejar automàticament el corrent màxima dels panells solars, especialment a l'hivern o períodes de llum insuficient, l'eficiència de la manera de càrrega MCT és d'aproximadament 20% més alt que l'altre.

El controlador (3) ha de ser seleccionat amb el controlador de potència ajustable amb regulació de potència s'ha promogut àmpliament, pot reduir automàticament el corrent de funcionament del llum LED pocs vianants durant la nit, excepte electricitat, sinó que també estalvia la relació de panells de configuració. A més de seleccionar més característiques d'estalvi d'energia, sinó que també ha de prestar atenció al controlador bateries i altres components de protecció, com ara tenir un controlador de mode de càrrega lenta pot protegir bé la bateria, augmentant la vida útil de la bateria, l'altre conjunt el valor de protecció regulador de subtensió , tracta de sintonitzar subtensió valor de protecció ≥11.1V, evitar que la bateria sobre-descàrrega, sobrecàrrega de la bateria, sobre descàrrega es reduirà la vida útil.

5, molt lluny de les zones urbanes també han de prestar atenció a la feina de seguretat, una gran quantitat d'empreses d'enginyeria de la construcció, a causa de la negligència, no hi ha antirobatori eficaç, el que resulta en bateries, panells solars i altres components van ser robats, no només afecta la il·luminació normal, però també danys materials innecessaris causats. Projectes actualment en la majoria de les bateries robades i panells solars, bateries soterrades abocar ciment és una mesura de seguretat efectiva, i poden tenir un paper en una temperatura constant. La instal·lació dels pols de la caixa de la bateria és millor per soldar reforç, una altra bateria si lluny del controlador, assegureu-vos d'augmentar amb la línia de detecció de temperatura, o el controlador no pot detectar la temperatura de la bateria, no pot donar la compensació de temperatura rellevant. Panells o robats a causa principalment del pol pol inferior s'aferren a les coses, de manera que l'altura dels pols del millor disseny en el 5M o més.

6, regulador impermeable, el controlador majoria instal·lat a l'ombra, caixa de la bateria, en general, no ho fan aigua, però en alguns casos el projecte real a causa d'una instal.lació incorrecta o qualsevol targeta controladora no van fer tres tractaments anti-pintura, a causa de la pluja al llarg les línies de flux en un controlador de terminal de controlador extern provocant un curtcircuit. Per tant, cal tenir en compte en la construcció de la terminal a l'interior del doblat cable controlador de "O" en forma i tipus sòlid, exposat a l'exterior del cable està fixat al tipus "U", de manera que l'aigua de pluja no pot Ruixeu un curtcircuit causat pel controlador, a més fora d'interfície també s'inclou per aplicar de plàstic impermeable a prova d'aigua.