Casa > coneixement > Contingut

Per què escollir controlador de càrrega solar

Mar 22, 2017

Què és un controlador de càrrega solar i per què necessito un?

Fangpusun PWM i MPPT regulador de càrrega solar pot protegir la bateria, prop de la instal·lació fotovoltaica. Compta amb protecció de sobrecàrrega, protecció contra descàrrega profunda, protecció contra inversió de polaritat de la càrrega, i el mòdul de la bateria, fusible elèctric automàtic, la protecció del curtcircuit de la càrrega i el mòdul i així successivament. EG.Fangpusun solar de la càrrega del controlador, o regulador solar és bàsicament una tensió i / o regulador de corrent per mantenir les bateries de la sobrecàrrega. Es regula el voltatge i el corrent procedent dels panells solars que van a la bateria. La majoria dels panells de "12 volts" remar al voltant de 16 a 20 volts, així que si no hi ha una regulació de les bateries seran danyats per sobrecàrrega. La majoria de les bateries necessiten al voltant de 14 a 14.5 volts a quedar completament carregades.

És sempre necessari un controlador de càrrega solar?

No sempre, però en general. Generalment, no hi ha necessitat d'un regulador de càrrega amb el petit manteniment, o panells de càrrega de degoteig, com ara els d'1 a 5 watts panells. Una regla és que si el panell posa a terme al voltant de 2 watts o menys per cada 50 bateries amperes-hora, llavors vostè no necessita un.

Per exemple, una bateria de cotxe de golf estàndard inundada és d'al voltant de 210 amperes-hora. Així que per mantenir un parell sèrie d'ells (12 volts) només per a manteniment o emmagatzematge, vostè vol un panell que és d'al voltant de 4,2 watts. Els panells 5 watts populars són prou a prop, i no necessitaran un controlador. Si està mantenint bateries de cicle profund AGM, com ara el Concorde Sun Xtender continuació, es pot utilitzar un petit panell de 2 a 2 watts.

 

 

Què passa quan s'utilitza un PWM estàndard o controlador de càrrega solar

Standard (és a dir, tots menys els tipus MPPT), sovint va a treballar amb panells d'alta tensió si no se supera la tensió màxima d'entrada del controlador de càrrega. No obstant això, es perdrà una gran quantitat d'energia - de 20 a 60% del que el seu panell té una potència. Controls de càrrega prenen la sortida dels panells i s'alimenten corrent a la bateria fins que la bateria està completament carregada, generalment al voltant de 13,6 a 14,4 volts panell de .A només es pot posar a terme tantes amperes, així que mentre la tensió es redueix de per exemple, 33 volts a 13.6 volts, els amplificadors de la consola no poden anar més alt que els ampers nominals - així que amb un panell de 175 watts nominal de 23 volts / 7,6 amperes, només obtindrà 7,6 ampers @ 12 volts o menys a la bateria.   Llei d'ohm   ens diu que és watts volts x amperes, per la qual cosa el seu panell de 175 watts només es posarà uns 90 watts en la bateria.

L'ús d'un controlador de càrrega solar Fangpusun MPPT amb panells d'alt voltatge

L'única manera d'aconseguir tota la potència d'alta tensió de connexió a xarxa de panells solars és l'ús d'un controlador MPPT. Veure l'enllaç anterior per obtenir informació detallada sobre els controls en la càrrega de MPPT. Com la majoria dels controls de MPPT pot prendre fins a 150 volts DC (alguns poden anar més alt, fins a 600 V CC) al costat d'entrada del panell solar, sovint es poden sèrie de dos o més dels panells d'alta tensió per reduir les pèrdues de filferro, o fer servir més petita filferro. Per exemple, amb el panell 175 watts es va esmentar anteriorment, 2 d'ells en sèrie li donaria 46 volts a 7,6 amperes al controlador MPPT, però el controlador podria convertir aquest baix a prop de 29 ampers a 12 volts.

TIPUS carregador del regulador

Controls de càrrega vénen en totes les formes, mides, característiques i preus. S'estenen des del petit 4.5 amp ( Sunguard control), fins a les 60 a 80 controladors programables amp MPPT amb interfície de l'ordinador. Sovint, si es requereixen corrents de més de 60 amperes, dues o més de 40 a 80 unitats d'amplificadors estan connectats en paral·lel. Els controls més comuns que s'utilitzen per a tots els sistemes basats en la bateria estan en el rang de 4 a 60 amperes, però alguns dels nous controls MPPT com el Fangpusun Poder FlexMax   anar fins a 80 amperes.

 

QUÈ ÉS PWM?

Molt pocs controls de càrrega tenen una manera "PWM". PWM és sinònim de modulació d'ample de pols. PWM s'utilitza sovint com un mètode de càrrega flotant. En lloc d'una sortida contínua des del controlador, envia una sèrie de polsos curts de càrrega a la bateria - una molt ràpida "on-off". El controlador comprova constantment l'estat de la bateria per determinar què tan ràpid per enviar polsos, i per quant temps (ample) els polsos serà. En una bateria completament carregada sense càrrega, que només pot "tick" cada pocs segons i enviar un breu impuls a la bateria. En una bateria descarregada, els polsos serien molt llarg i gairebé contínua, o el controlador de càrrega solar poden entrar en "completa en" manera. El controlador comprova l'estat de càrrega de la bateria entre els polsos i la mateixa s'ajusta cada vegada.

El desavantatge de PWM és que també pot crear interferències en ràdios i de causa dels polsos aguts que genera la televisió.

 

QUÈ SÓN LES TERMINALS "sentit" en la meva CONTROLADOR?

Alguns reguladors de càrrega solar tenen un parell de terminals de "sentit". Terminals de detecció transporten corrent molt baixa, al voltant d'1 / 10th d'un miliampers com a molt, el que no hi ha caiguda de tensió. El que fa és "mirada" al voltatge de la bateria i el compara amb el que el controlador està posant a terme. Si hi ha una caiguda de tensió entre el regulador de càrrega i la bateria, que augmentarà la sortida del controlador lleugerament per compensar.

Aquests només s'utilitza quan es té un filferro llarg termini entre el controlador i la bateria. Aquests cables porten cap corrent, i poden ser bastant petita - # 20 a # 16 AWG. Nosaltres preferim utilitzar # 16, ja que no es talla accidentalment o deformat fàcilment. S'adhereixen als terminals de detecció al controlador, i sobre els mateixos terminals com els dos cables de càrrega al final de la bateria.