Casa > coneixement > Contingut

El vent i l'energia solar llums del carrer

Jan 19, 2015

Sinergies d'energia eòlica i solar, electricitat emmagatzemada a les bateries, els canvis de llum ambient amb detecció automàtica, sense l'operació manual. Aquí prenem un simple comprensió de les seves avantatges:

1, la conservació d'energia, protecció del medi ambient intensiva, sense la despesa de finals d'una gran quantitat d'electricitat. Estalvi de recursos i de la societat amb el medi ambient s'està convertint en una tendència. En comparació amb els llums tradicionals, enllumenat públic híbrid solar amb solar renovable natural i l'energia eòlica com una matèria primera, no consumeix cap combustible, les emissions indirectes de contaminació de l'aire es redueix a zero. Amb el temps, la protecció del medi ambient és evident per si mateix, sinó que també elimina el cost en els últims temps una gran quantitat de les despeses d'electricitat.

2, control intel·ligent, eliminant l'operació manual, de construcció senzilla i de fàcil manteniment. El vent i la llum solar del carrer pel controlador intel·ligent, es poden dividir en control de temps, control de llum de dos tipus de manera de control automàtic, la seguretat i l'economia; un del seu propi sistema de font d'alimentació independent, la construcció d'una gran àrea del circuit sense interferència, procés simple, de curta durada, un manteniment més convenient.

3, eliminant l'estesa de cables projecte de la línia, sense una gran quantitat d'instal·lacions d'energia. Cada carrer és una entitat separada, sense estesa de cables, no hi ha grans quantitats d'aparells elèctrics, l'estalvi de mà d'obra i estalviar diners.

4, l'individu no afecta el dany general, sense apagades afectades. Així que la llum es distribueix sistemes independents d'energia, danys individuals no afectarà el funcionament normal de l'altre carrer, fins i tot en les apagades cara no afectarà la il·luminació, el que redueix significativament la pèrdua incontrolable.

5, el vent i la llum solar és l'ús d'energia eòlica i solar de carrer accionada intel·ligent, sinó que també posseeix tant l'energia eòlica i l'energia solar, proporcionarà un subministrament estable d'energia per a l'enllumenat públic de la ciutat.