Controlador de càrrega Mate2 System Management Display per a la Xina Flexmax MPPT 60a 80a PV

El Fangpusun MATE és un controlador i pantalla completa del sistema tant per al controlador de càrrega inverter/ carregador Fangpusun FX2000 com per al controlador de càrrega MX60 MPPT PV.

Detalls del producte

El Fangpusun MATE és un controlador i pantalla completa del sistema tant per al controlador de càrrega inverter/ carregador Fangpusun FX2000 com per al controlador de càrrega MX60 MPPT PV. Proporciona una visualització de l'operació així com permet el control i ajust dels punts fixos. El Fangpusun Mate també coordina el funcionament de tot el sistema per maximitzar el rendiment i evitar que diversos productes es contradigui.

Un únic Fangpusun MATE és capaç de connectar-se a múltiples FX2000 inverter / càrregues, controladors de càrrega MX60 MPPT PV i qualsevol altre producte de conversió i control de potència Fangpusun ofert en el futur. Un màxim de deu productes Fangpusun podran estar connectats a un únic MATE via CAT 5 / ethernet tipus cablejat amb 8 connectors modulars RJ45 de filferro i el gestor de comunicació Fangpusun HUB.

El Fangpusun MATE inclou una pantalla LCD retroil·luminada de 4 línies amb 80 caràcters alfanumèrics. Això permet mostrar múltiples mesures al mateix temps i redueix la quantitat d'abreviatures requerides, simplificant l'operació i reduint la confusió. Tots els punts de configuració programats s'emmagatzemen en memòria permanent per eliminar la necessitat de reprogramar el sistema després d'una aturada o reemplaçament de la bateria.

El Fangpusun MATE també inclou un rellotge i calendari en temps real que permet programar l'operació inverter en funció de l'hora del dia i fins i tot del dia de la setmana. Això es pot utilitzar per permetre que el sistema funcioni amb tarifes elèctriques del dia o per limitar el temps d'execució d'un generador a un període de temps específic del dia o de la setmana.

El Fangpusun MATE també inclou un port RS232 aïllat amb un connector DB9 per a la connexió al port sèrie d'un ordinador PC.

Fangpusun està treballant amb diversos desenvolupadors de tercers per oferir programes de programari basats en Windows per al registre de dades i la visualització gràfica del funcionament i el rendiment del sistema. Aquest programari informàtic de PC estarà disponible per separat i s'espera al setembre de 2002


Especificacions

El MATE 2

Visualització de la interfície

4 línia 80 caràcters retroil·luminats LCD - Alfanumèric amb símbols gràfics

Teclat de control

6 tecles de membrana de silicona retroil·luminades: inversor delicat i claus d'entrada de CA

Indicadors d'estat

Dos indicadors d'estat led: Green=Inverter Yellow=AC Input

Protocol de comunicació

Fangpusun Multi-drop amb un Fangpusun HUB

Cablejat d'interconnexió

Cable de xarxa ESTÀNDARD CAT5 amb connector modular RJ45-50 peus inclòs

Interfície de l'ordinador de PC

Rs232 opto-aïllat DB9 jack 9600 baud comunicació sèrie

Microprocessador

Versió de baix consum d'energia de 16 MHz

Defineix el punt i la memòria de dades

RAM flaix no volàtil de 32K

Rellotge/Calendari

Rellotge de temps real a bord amb còpia de seguretat de la bateria

Indicador sonor

2 KHz Transductor

Qualificació ambiental

Coberta interior tipus 1 opcional exterior tipus 3R tancaments transparents

Dimensions

5.75" Wx4.25" Hx2" D 14.6cm x 10,8 cm x 5,08cm

Pes de l'enviament

1 lb - 454g

Garantia

Dues parts i treball Opcional Garantia Ampliada


Hot Tags: mate2 gestió del sistema de visualització remota per a la xina flexmax mppt 60a 80a pv controlador de càrrega Altres productes, Xina, fabricants, fàbrica, a l'engròs, barat
Investigació

You Might Also Like