Casa > Notícies > Contingut

121è Fira de Canton de primavera 2017 La història de Fangpusun

Apr 27, 2017

El 15 d'abril de 2017, fangpusun va portar el controlador de càrrega solar, l'inversor d'ona sinusoïdal pura i el regulador solar de la nova sèrie MPPT-D fins a 2017 Xina (Guangzhou), la 121a Canton Fair ,

Quin és un dels més alts i majors expositors d'escala de la història xinesa. Molts compradors ho van denominar esdeveniment de comerç internacional. La Fira de Cantó serveix com la primera i més important plataforma de promoció Xina el comerç exterior i un baròmetre del comerç exterior.

 

Al començament de l'exposició, l'estand de fangpusun estava molt aferrado. el personal de vendes de fangpusun va compartir el procés de desenvolupament i la història de fangpusun, els productes principals i nous als visitants, molts visitants han expressat la seva preocupació i els seus interessos en els productes fangpusun. Especialment , la sèrie de controladors de càrrega solar blau MPPT, controlador d'enllumenat públic i sèries controladores de càrrega FLEXmax Solar.

 

L'última tecnologia fangpusun New MPPT-D productes de reguladors solars així com va atreure a un gran nombre de compradors aviat, que tenia aspecte nou i el disseny d'estil europeu es van mostrar en una posició destacada. Els visitants també vénen en multitud d'elogis en una línia contínua. I la majoria dels compradors van ordenar sobre el terreny.

 

L'exposició finalitzarà el 19 d'abril, a Guangzhou International Convention and Exhibition Center, fangpusun innovador, amb excel·lència en productes i serveis que continuem desenvolupant nosaltres mateixos. L'any que ve, veureu un millor fangpusun.

 

Ens veiem a la propera Fira de Canton.