Casa > Notícies > Contingut

Registrador de dades de 128 dies per al vostre sistema solar

Jul 02, 2020

Aquest cap de setmana, hi ha un gran majorista que vol comprarFlexmax MPPT 60A80Acontrolador de càrrega solar. És el campió de vendes de Wenzhou Xihe Electric Co., Ltd.e any. Els països amb més vendes són Nigèria, Estats Units, Puerto Rico, Haití, Iemen, Afganistan, Canadà, Jamaica, etc.

图片1

Avui, senyor. Likhon està posant a prova l'estat de funcionament del Flexmax MPPTControlador solar 80A. L’important, que posa a prova la funció deMate2control remot per emmagatzemar informació del sistema solar de 128 dies, incloent corrent fotovoltaic, tensió fotovoltaica, corrent del carregador, tensió de la bateria, KWH diari, etc. El nostre enginyer també va assenyalar, Mate2 podria estalviar les dades del convertidor OUTBACK, amb memòria de 256K. Després de connectar-nos a PC, podrem llegir dades a l’ordinador.

图片2

图片3

图片4

图片5

Després de Mr. Likhon, deixem que' s faci un primer cop d’ull. La closca és una closca d’alumini, que se sent una mica rugosa. Quan obriu la coberta, podeu veure clarament que tots els accessoris electrònics són nous. Tots es compren als Estats Units, el Japó i Corea del Sud, i munten productes amb components electrònics usats. S'assegura una vida laboral de més de 10 anys.

Per últim, és un plaer establir una relació comercial amb Mr.Likhon. Espero que el Covid-19 desaparegui al món, tot esdevingui millor i millor.

图片6