Casa > Notícies > Contingut

Fotografia panoràmica de 360 graus de Wenzhou Xihe Electric Co., Ltd

Sep 30, 2019

1

Hahahaha, neteja els ulls, mira atentament! És bonic, és bo, és gran, no?

Què es? On és això?

2

Senyores i senyors, amb una presentació solemne, el que veus és un tret panoràmic de 360 graus de Wenzhou Xihe Electric Co., Ltd. Tots els racons de la companyia són clars. Podem veure les plaques PCB del controlador de càrrega solar del nostre personal en equips precisos.

3

Podem veure els treballadors del muntatge a la línia de producció de controladors solars MPPT procedint ordenadament. Podem veure que el nostre magatzem de matèries primeres i el carregador d’inversors híbrids acabats i el magatzem de controlador de carregadors solars estan classificats i ordenats perfectament.

4

Podem veure que el nostre equip de vendes de medalles d’or es troba amb serioesa davant l’ordinador, recomanem el controlador de plaques solars adequat als clients que a l’altre extrem de la terra.

Més important encara que avui heu demostrat amb els vostres ulls que Wenzhou Xihe Electric Co., Ltd. és una autèntica fàbrica, no una agència de vendes. Podem personalitzar la marca per a vostè i tenim el nostre propi equip tècnic per respondre a totes les preguntes tècniques del controlador d’energia solar i dels inversors fora de xarxa el més ràpidament possible.