Casa > Notícies > Contingut

5 consells per ajudar-vos a triar un bon controlador de càrrega solar

Jul 22, 2020

1. Hi ha dos tipus principals de controladors de càrrega solar Fangpusun a tenir en compte: PWM i MPPT

PWM: menys eficient i econòmic

MPPT: alt rendiment, alt cost

QQ图片20200722093912

Suggeriment de Fangpusun: si sol·liciteu més de 30Amp, el millor és utilitzar el controlador de càrrega solar MPPT.

2. Voltatge del sistema (voltatge del banc de la bateria). Normalment, hi ha 12v 24v 36v 48v 60v per a la tensió de la bateria, així que primer heu de confirmar la tensió del vostre sistema. Com que el controlador de càrrega solar té models molt diferents per a diferents tensions de bateria.

Suggeriment de Fangpusun: el llarg temps de treball del banc de bateries afectarà la durada de la bateria, el millor és que pugueu utilitzar "Battery Balancer" treballant junts amb el vostre banc de bateries, de manera que es pot confirmar que cada bateria pot tenir una mica de corrent de càrrega i tensió.

3. Potència PV. Això depèn de la potència total fotovoltaica dels vostres panells solars. després de configurar la tensió del sistema, la potència fotovoltaica total decidirà quin model de controlador de càrrega solar és el millor per al vostre sistema.

图片1


Suggeriment de Fangpusun: Les sèries FLEXmax MPPT (60A i 80A) tenen una potència fotovoltaica màxima més gran que altres controladors solars. És millor triar si es tracta de Big PV.

4. Voltatge màxim de circuit obert PV (VOC). El mode de connexió del panell solar decidirà la quantitat de voltatge final de COV, ja que els models de controladors solars tenen 47V 75V 100V 150V per VOC.

Suggeriment de Fangpusun: primer doneu prioritat al COV, el corrent de curtcircuit augmentarà la pèrdua del mòdul i reduirà l'efecte de la millora de l'eficiència de la bateria.

5. Poseu-vos en contacte amb el personal de treball de Fangpusun per assegurar-vos que seleccioneu el controlador de càrrega solar adequat per a vosaltres i per al vostre sistema solar.