Casa > Notícies > Contingut

Un feix de llum en fotovoltaic|Covid-19

Oct 16, 2020

La paraula" covid-19" no ens és aliè. Des de l'any passat fins aquest any, l'Organització Mundial de la Salut va classificar-lo com el nivell més alt de" emergències sanitàries d'interès internacional" en el mecanisme de resposta d’emergència de malalties infeccioses. Covid-19 té un impacte directe en tots els estaments de la vida, Fangpusun creu que l’impacte directe de" covid-19" la indústria fotovoltaica és petita, però la indústria fotovoltaica encén un feix de llum en" covid-19".

图片6

L'energia solar és el treball més intensiu, de baix cost i fàcil de desplegar amb tecnologia renovable, que pot jugar un paper important en aquest sentit." Agafeu la natura i utilitzeu-la per a la naturalesa". L’ésser humà i la natura coexisteixen harmònicament, cosa que també passa a la indústria fotovoltaica.

Recentment, el director general i enginyer tècnic de fangpusun va anar a Tianjin. Després d’arribar a Tianjin, hem introduït l’inversor d’ona sinusoïdal pura XTM de la nostra sèrie de productes a l’experiment de prova al laboratori mèdic xiangshengtong de Tianjin. El tractament mèdic és molt estricte quant al consum d’energia i necessita una garantia estable d’alimentació. En aquesta prova, l’inversor d’ona sinusoïdal pura de tecnologia XTM d’alimentació Xtenderseries és l’expansió PCR Zenith proporciona una font d’alimentació ininterrompuda les 24 hores. La font d'alimentació del SAI és una funció principal de l'inversor solar XTM de Xtenderseries de fangpusun' La font d'alimentació del SAI proporciona una protecció estable, segura i fiable de l'energia per a equips mèdics de precisió o exploracions mèdiques. Aquest producte també és la prova de" covid-19". Fangpusun ha contribuït a la indústria i la societat fotovoltaica.

图片7

Sense por a una situació epidèmica, hi ha llum, hi ha esperança. Al mateix temps, amb el seu fort rendiment de producte i la demanda d’inversors en diferents edificis i escenes, fangpusun es ven bé a casa i a l’estranger amb els seus avantatges de producte i proporciona solucions energètiques més professionals per a tots els àmbits de la vida.