Casa > Notícies > Contingut

Avantatge del convertidor XTM Series

May 29, 2019

Per a tots els usuaris del sistema d’energia solar, ha d’haver un inversor en la configuració del sistema per convertir el corrent continu en CA, per a electrodomèstics, etc. Power Inverter es pot utilitzar en vaixells i vehicles, amb un inversor per a ús exterior de corrent altern.

Per descomptat, hi ha molts tipus de inversors de baixa potència al mercat i els usuaris no saben triar. És hora que Nancy t'ensenyi com triar.

1. Si necessiteu una potència de 35KW i no hi ha cap inversor d’alta potència al mercat?

Nancy: trieu XTM4000-48, que es pot connectar en paral·lel amb 9 unitats de fins a 36 KW.

图片2

2. Si instal·leu un inversor de 10KW, necessiteu un conjunt sencer per reparar-lo quan es trenqui, i el transport de mercaderies és molt car?

Nancy: recomanem el convertidor XTM3500-24 d'ona sinusoïdal pura, 3 unitats en paral·lel fins a 10500W. Si un d’ells es descompon, les altres dues unitats poden continuar treballant mentre es repari.

3. Si els inversors estan instal·lats en un quadre de distribució, no és convenient obrir el gabinet quan vulgueu veure les dades.

Nancy: el control remot RCC-03 de l'inversor XTM es pot instal·lar a la porta de la caixa de distribució. Pot configurar i llegir dades sense obrir la porta.

Per tant, per què no triem els inversors de la sèrie XTM?