Casa > Notícies > Contingut

Anàlisi del carrer solar Principi regulador de la llum

Jan 19, 2015

El paper principal de carrer solar de la càrrega és lleugera per protegir la bateria. Funcions bàsiques han de tenir protecció de sobrecàrrega, protecció de sobre-descàrrega, control de llum, control de temps, anti-revers, degoteig protecció de la càrrega, protecció de mínima tensió, protecció contra l'aigua. , Aquí tenim un senzill d'entendre, està vostè:

1) Selecció del dispositiu

En la selecció del dispositiu, hi ha-sol xip, sinó també l'ús de comparadors, el programa més, tenen les seves pròpies característiques i avantatges de la programació corresponent han de ser seleccionats d'acord a les necessitats de les característiques de la base de clients, no més detalls sobre això.

2) Protecció de càrrega de manteniment

Quan els panells solars per carregar la bateria, el voltatge de la bateria després d'assolir el pic, si continua per carregar la pèrdua d'aigua d'alta pressió o que pugui fer que la bateria fora de control; quan s'atura la càrrega de la bateria i no pot ser saturat. Aquesta secció de la tensió de càrrega a pic del controlador cap avall immediatament després de 1V, llavors entrar en l'estat de càrrega lenta, per assegurar-se que la bateria es pot estabilitzar en l'estat ple, evitant al mateix temps la pèrdua o pèrdua de control, similar a la cicle de càrrega de la bateria no és només una protecció eficaç de la bateria, sinó també per millorar els cicles de càrrega de la bateria, una vida més llarga.

3) Tractament de superfície

La nova sèrie de productes que utilitzen tècniques de pintura electrostàtica per a pintar FP materials de construcció professional, principalment per satisfer l'entorn del client, colors coordinats i els requisits de superfície, mentre que els productes amb alta auto-neteja, resistència a la corrosió, resistència a l'envelliment, apte per a qualsevol tipus de clima. Amb base en el procés de pintura per al disseny de zinc per immersió en calent, el rendiment del producte es millora en gran mesura, complir amb els requisits AAMA2605.2005 més estrictes, i altres indicadors han assolit o superat els requisits de GB.