Casa > Notícies > Contingut

Equilibrador de la bateria: què equilibrar i com

Jul 15, 2020

Diferents algoritmes depilaequilibrisovint es discuteixen quan s'utilitzen diverses cèl·lules en sèrie en un paquet de bateries per a dispositius en particular. Els mitjans que s'utilitzen per realitzar el balanç cel·lular normalment inclouen eludir algunes de les cèl·lules durant la càrrega (i de vegades durant l'alta) connectant càrregues externes paral·leles a les cèl·lules mitjançant el control de FETs corresponents. El corrent de by-pass típic oscil·la entre uns quants mil·límetres i amperes. Una diferència en les tensions cel·lulars és la manifestació més típica de desequilibri, que s’intenta corregir de manera instantània o gradualment a través de cèl·lules que passen de més alta tensió.

En el nostre treball, sovint ens trobem amb clients que pregunten quins tipus de bateries utilitzen el balanceigador de bateries? Es pot aplicar a qualsevol bateria, fins a 18V per bateria, 36V en total.

Elequilibrador de bateriesiguala l'estat de càrrega de dues bateries de 12 volts en sèrie o múltiples bateries en sèrie. Quan elcontrolador solarel voltatge de càrrega d’un sistema de bateries de 24 V supera els 27 V, s’utilitza l’equilibrador de bateries per comparar el voltatge de dues bateries connectades en sèrie. L’equilibrador de bateries obtindrà un corrent màxim d’1 amperi de la tensió màxima de la pila. La diferència actual de càrrega resultant garantirà que totes les bateries es desplacin cap al mateix estat de càrrega.

Si és necessari, es poden connectar múltiples equilibradors en paral·lel. Tres balanços de bateria equilibren la bateria de 48 volts.

Per cert, molts dels nostres clients utilitzaven BMV-700/702monitor de bateriatreballar amb equilibrador de bateries junts.

2_2