Casa > Notícies > Contingut

Cloud Canton Fair X Facebook Live

Jul 01, 2020

"Cloud Exhibition" s'anuncia en una nova oportunitat per a la indústria. Amb la suau represa del treball i la producció i la recuperació d'algunes exposicions grans, mitjanes i petites, la indústria de l'exposició acabarà amb gran desenvolupament en els propers sis mesos. Retransmissió en directe és un important mòdul d'exposició online. Una emissió especial en directe per a tot el món va començar el 15 de juny. Cada transmissió en viu de fangpusun ha creat "Cloud" Fira de Canton, dues plataformes de radiodifusió en viu de Facebook.

1

Sota la nova situació epidèmica, fangpusun manté activament la comunicació estreta amb els clients a l'estranger a través de diverses maneres. Aquesta transmissió en viu obre la porta per als clients estrangers per aprendre sobre fangpusun, trencant a través de la limitació del temps i l'espai. Mitjançant la interacció multi-direccional i la presentació multi angle i l'explicació dels professionals, els clients més a l'estranger poden veure i entendre els productes i serveis de l'empresa.

El 2010, fangpusun va entrar en la indústria fotovoltaica, centrant-se en els controladors i inversors. Des de la seva creació, fangpusun ha fet innovació tecnològica contínua i R & D, s'ha venut a l'estranger durant més de deu anys i exportat als Estats Units, Haití, Nigèria, Sud-àfrica, Austràlia, Puerto Rico, Dominica, Europa, etc. en la retransmissió en viu, el personal de vendes va introduir cada producte en detall, i cada emissió en

El nostre contingut de difusió en viu és molt ric, cada escena no és només una explicació professional del producte, també presentem la història de desenvolupament de l'empresa, nou inversor, com funciona el sistema solar, la selecció de productes fangpusun producte de primera qualitat, el control del producte de fangpusun, els comentaris dels clients de vídeo, embalatge, avaluació del producte, PK

El primer Show en directe de fangpusun ha estat completat amb èxit. El vídeo en directe es posarà a la nostra pàgina web. Si estàs interessat, pots veure-ho en qualsevol moment. El fangpusun continuarà vivint. Si us plau, presti atenció a les nostres últimes notícies!

 

Final