Casa > Notícies > Contingut

Diferència entre el controlador solar PWM i MPPT

Oct 16, 2020

En el sistema fotovoltaic fora de xarxa,controlador de càrrega solarés indispensable per protegir la sobrecàrrega i la sobrecàrrega de la bateria i perllongar la vida de la bateria. Després d’anys de desenvolupament, la tecnologia deControlador de càrrega PWMha estat molt madur. Però vam trobar que, realment, després del funcionament de la central fotovoltaica, la generació d’energia sol ser inferior al valor de disseny original, cosa que no només provoca el malbaratament del sistema.

图片1

Controlador MPPT Fangpusunés una bona opció, MPPT és el seguiment del punt de potència màxima, la supervisió en temps real de la tensió del panell solar i el seguiment del màxim voltatge i valor actual, a través de la sortida de la major energia elèctrica, el sistema amb la màxima eficiència per carregar la bateria .

图片2

El voltatge de sortida del panell solar ha de ser superior al voltatge de la bateria. Si el voltatge del panell solar és inferior al voltatge de la bateria, el corrent de sortida serà proper a 0.

图片3

Controladors de càrrega solar PWMtransferir l'energia dels panells solars configurant paràmetres (o per tensió constant o corrent constant), que no canviaran d'acord amb els canvis de l'entorn circumdant. D’una banda, és fàcil provocar que la bateria estigui sempre en estat de càrrega insuficient; per altra banda, no pot fer un ús complet del panell d’energia solar quan fa bon temps, cosa que provoca residus.