Casa > Notícies > Contingut

Any nou diferent

Feb 06, 2020

Nou any diferent a la Xina

És un any nou de la Xina el 2020. Quan totes les persones que han estat ocupades per comprar menjar i comencen feliçment les vacances del Festival de Primavera, tots els mitjans de comunicació ens estenen un missatge: Hi ha una epidèmia de virus a Wuhan, Xina!

 

Per tant, la gent va començar a seguir les instruccions del govern, quedar-se a casa i no sortir al carrer per evitar infeccions. No hi ha cap mur hermètic al món. Els clients de fangpusun a 180 països del món han enviat tot tipus de salutacions una darrera l’altra, cosa que va emocionar molt el nostre personal de vendes.

Sí! No som la relació entre el venedor i el comprador, no som la relació entre la fàbrica i el distribuïdor. En aquest moment, som familiars, amics. Els controladors de càrrega solar Fangpusun i els inversors d'ona sinusoïdal pura ens permeten conèixer-nos, acumular confiança durant molts anys i no podem evitar preguntar-los: espero que estigueu segur.

 

Amics meus, tots els empleats de Fangpusun són molt bons en l'actualitat. Un cop tornem a la feina, continuarem proporcionant-vos més controlador solar MPPT més nou i millors serveis