Casa > Notícies > Contingut

Tens una bona parella?

Oct 08, 2018

Tens una bona parella?

Tens una bona parella amb el treball? Un bon company es convertirà en un motiu d'èxit,

Coneixes el sistema solar potser necessita un bon company per ajudar a funciona bé. Potser vostè pensarà: és un anunci?

 

Sí, aquest és un anunci de Mate, però aquest Mate és pel seu controlador de càrrega solar fangpusun, l'ajudarà a fer gran sistema solar.

Per què utilitzar un company amb el seu fangpusun poder sistema carregadors i reguladors de càrrega? Què exactament fa?

 

Poder subministrar utilitat és generat, controlats i controlat per sistemes que no veiem ni mantenir. Un sistema d'energia capaç (RE) renova requereix més diligència i atenció, com ara manteniment de piles i establir diverses vegades i les tensions del sistema d'actuar eficaçment i econòmicament. Un sistema RE requereix alguna combinació de inverter/carregadors de bateries, reguladors de càrrega, i una font d'energia RE, incloent-hi un generador, tots els quals necessiten seguiment i adaptar-se per a un rendiment òptim, el Mate fangpusun proporciona una finestra al seu sistema i permet establir cada component de fangpusun per al seu ús millor i més eficaç segons les seves necessitats d'energia i les condicions de vida.

 

image.png 

 

Quina és la funció de Mate 2?

1. Visualitza i configura el sistema i els seus components - la Flexmax 60A/80A

2. funcionament del sistema de coordenades, maximitza actuació i evita múltiples productes de conflictius

3. ajustos del seu sistema de poder a través d'una sèrie de pantalles de visualització còmoda, que permeti canviar entre els diferents components veient la situació de cada i canviar la configuració de permisos

Si ho necessiteu, envieu consulta a nosaltres, o Google "fangpusun controlador de càrrega solar", setembre descompte continuarà fins a octubre. Anem a comprar-lo.