Casa > Notícies > Contingut

Esborreu el problema, deixeu la qualitat

Oct 20, 2020

A causa dels avantatges d'un període de construcció curt, lliure de contaminació i d'una cadena industrial madura, la central fotovoltaica ha estat la primera opció per al desenvolupament d'energies renovables a molts països. Com a fabricant d’inversors i controladors solars, Wenzhou Xihe Electric Co., Ltd. creu que, a diferència de l’energia tradicional madura, la indústria fotovoltaica encara no ha tocat el" sostre d’innovació" ;.

图片1


De cara al futur, el 2020 serà a prop del final, i la indústria fotovoltaica i fins i tot la demanda mundial d’energia s’enfronten a molts factors incerts, com ara la tendència popular de" covid-19" ;, el temps de control i control de covid- 19, la forma i la rapidesa de la recuperació econòmica després de la popularitat del covid-19 s’esvaeix. Segons les dades del 2020, la demanda energètica mundial disminueix. Tot i que l’epidèmia pot tenir un gran impacte en el sistema energètic, també proporciona una bona oportunitat perquè la indústria energètica acceleri cap a un camí més fort i sostenible.

Al mercat de la indústria fotovoltaica, el nivell de qualitat del producte és desigual. Com es distingeix Fangpusun de la competència? La qualitat és fonamental. Els nostres productes estan sotmesos a rigoroses proves de fiabilitat a llarg termini i proves d’adaptació ambiental.

Ha d’haver" temperatura" al producte: tenim un controlador de carregador de cèl·lules solars adequat per a diversos escenaris. El controlador del carregador de cèl·lules solars funciona ràpidament, gestiona les falles de manera més professional, té un rendiment de seguretat més fiable i una major eficiència. Per descomptat, fangpusun, que té deu anys' experiència en energia solar, ha estat innovant per actualitzar els inversors. Per exemple, l'ampli estil Xtender seriesXTM GG; El convertidor d’ona sinusoïdal de la tecnologia XTHpower de la nova sèrie pot realitzar funcions cada vegada més complexes, una llarga vida útil i una gran quantitat d’informació. Pot adonar-se de l’estat de funcionament de l’inversor, la potència de sortida, el tipus d’error, el disseny del mòdul de potència completa, segur i fiable.

图片2

La innovació en la indústria fotovoltaica no s’ha aturat mai: la seva innovació continuarà reduint el cost de l’energia solar i augmentant la seva taxa de penetració.