Casa > Notícies > Contingut

Exporta productes solars

Jun 22, 2020

La marca Fangpusun ha estat construïda des de fa 10 anys, la producció professional de controlador de càrrega solar i inversor de potència. Hi ha controladors solars' PWM, MPPT, utilitzats per a sistemes de llum de carrer, sistemes de casa i exteriors. De 3A a 100A MPPT, màxim per a sistema de panells solars de 6000W. Quant al convertidor de potència d’ona sinusoïdal pura de 300W a 72 quilowatts.

Exportar productes solars Fangpusun a Estats Units, Canadà, Austràlia, Haití, Nigèria, Marroc, Brasil, Espanya, Alemanya, Grècia, cada vegada més països, tothom 150. Tothom elogia la qualitat de fangpusun i introdueix als amics que comprin de nosaltres. Normalment, servei de garantia de subministrament 2-5 anys.

1

Segons les nostres estadístiques, la proporció de vendes d’exportació l’any passat va ser d’uns 30% a Àfrica, 28% a Amèrica del Nord, 20% a Europa, 15% a Austràlia i 7% a Amèrica del Sud

2

Per descomptat, el producte estrella és el nostre control solar flexmax MPPT 60A 80A. L’any passat es van vendre 5.000 unitats. S'utilitza per a panells de 5KW, utilitzats en sistema de 12V 24V 36V 48V 60V, compatibles amb productes Outback. El segon és el nostre controlador de càrrega solar PWM 30A. L’any passat es van vendre 4500 unitats. Aquest producte és popular des de fa 10 anys. Àmpliament utilitzat en sistema de llum solar de carrer, sistema domèstic, exterior. Es tracta de la càrrega de tres etapes, que pot protegir millor la bateria, assegurar que funcioni més de 10 anys. Especialment indicat per a fanàtics de bricolatge als Estats Units.

El tercer és el convertidor d’híbrids XTM, com a producte nou el 2019, un cop es van vendre 800 unitats de promoció. No és un simple inversor de potència, es fa servir en un sistema de xarxa i fora de xarxa junts, 9 peces màximes es connecten en paral·lel aplicable a Europa, Myanmar, Brasil i Nigèria.

Per cert, controlador de càrrega solar Fangpusun i inversors de potència amb certificats CE, ROHS, SGS, ISO9001.

Per últim, gràcies pel suport de clients antics i nous.