Casa > Notícies > Contingut

Fangpusun bateria equilibrador

Jul 03, 2018

fangpusun bateria equilibrador

Hi haurà bateries en tots els sistemes de FV, i tindrà el mateix lot de bateries de diferent capacitat, final de voltatge, resistència interna, voltatge d'acusació, alta tensió, alta auto i estat diferent de forma gratuïta sota la influència del procés de producció, temps d'emmagatzematge i l'ambient de treball (temperatura).

Quan les bateries són paral·leles junts per un període de temps, la tensió de cada bateria terminal ha passat diferents. Com més temps s'utilitza el temps, més gran és la diferència de voltatge. Després que paga el Banc de la pila, s'escurça el temps de descàrrega eficaç i s'escurça el temps de càrrega. La raó per a aquest problema és el desequilibri de les bateries en el Banc de bateria.

image.png 

La funció de l'equilibrador de bateria fangpusun és equilibrar la tensió de cada pila en el Banc de bateria, per tal que totes les bateries tenen la tensió igual o similar. Quan la bateria està carregada i donats d'alta, totes les piles pot arribar la tensió de càrrega límit i el voltatge de descàrrega al mateix temps. I la pols emesa per l'equilibrador de piles de fangpusun té la funció de reparació i curar la bateria i prolongant la vida de servei del marge de bateria.

Fangpusun bateria equilibri és equalització activa, que s'utilitza principalment per diversos bateries, 1 peça equilibrador de bateria per Banc de bateria 12V, 3 peces de equilibrador de bateria per 48V Banc de bateria.

image.png