Casa > Notícies > Contingut

Fangpusun Canton Fair Star

May 02, 2018

Fangpusun Canton Fair star

Fangpusun va participar a la 123a Fira Canton. En aquests cinc dies, rebem convidats de tot el món. Hem donat respostes detallades als clients que tenen preguntes sobre els controladors solars de fangpusun, especialment els que es preparen per entrar a la indústria solar. Per descomptat, si no coneixeu els nostres productes, també us convidem a fer-nos preguntes. Us respondrem el més aviat possible.

 

El producte estrella d'aquesta exposició és el controlador de càrrega solar de la sèrie Flexmax. En primer lloc, l'aspecte del gran noi és molt atractiu. La carcassa de metall negre, la pantalla LCD clara, el disseny del botó suau, convenient per a l'operador, el refredament dels ventiladors i la vida dels productes super llargs, també poden funcionar a 60 ° C.

 

Flexmax té 60A i 80A, i la tensió és de 12V / 24V / 36V / 48V / 60V. Podeu consultar l'estat del càrrec del dia anterior. El temps rècord històric és de 128 dies. Augmentar el percentatge de conversió de l'energia solar. Enllaça el fitxer adjunt Mate2, podeu establir més dades.

 

A més dels avantatges del propi controlador, el servei de seguiment de fangpusun també és molt excel·lent. Durant el període de garantia de dos anys, si el producte té algun problema. Si no la pot resoldre, la reparem per vostè de forma gratuïta i pagarem l' enviament de devolució. Si la casa necessita un controlador per mantenir la vida quotidiana, fins i tot podem enviar-vos un nou controlador primer, després de rebre el producte, heu de tornar el producte per reparar-lo.

 

Els productes i serveis mostraran tot, trien el controlador solar fangpusun, una elecció intel·ligent.