Casa > Notícies > Contingut

Fangpusun Creative Easy Life

Apr 07, 2019

La generació d’energia solar fotovoltaica es considera una manera important de solucionar el futur subministrament d’energia , pel seu ús còmode, per la seva cura ambiental, per un manteniment senzill i per la seva llarga vida útil. Molta gent creu que l’energia solar és la patent dels països desenvolupats. Però en molts països, l’energia solar s’ha convertit en una part indispensable. Fins i tot a la província de Gansu de Xina, es genera energia solar. L’electricitat s’ha convertit en el principal ingrés de les famílies. Cada vegada hi ha més gent que vol utilitzar l’energia solar. Moltes persones instal·len panells solars als seus sostres. La generació d’electricitat d’un dia gairebé pot proporcionar les necessitats diàries de les famílies. Però, per alguna energia il·lusòria, com podem atrapar-lo realment? Vés-ho, potser fangpusun et pot donar la resposta.

Tenir un controlador fangpusun a casa serà la millor eina per poder veure l'energia solar. Cada dia, podeu observar el corrent des de panells solars a bateries, ajustar la tensió, protegir les bateries i consultar les dades de l’energia solar dels últims tres mesos. No és fantàstic. Fangpusun us ajudarà a fer això.

Si hi ha prou panells solars, us recomanem que utilitzeu el control PWM de fangpusun. El controlador de càrrega solar PR 3030 és senzill i fàcil d’operar. La pantalla LCD pot veure el grau de càrrega de la bateria. La quantitat de càrrega de 30A compleix les necessitats diàries de moltes famílies.

Així que no hi ha molts panells solars? Us recomanem que utilitzeu el controlador fangpusun MPPT 60A 80A. La taxa de transferència molt alta fa que l’energia solar s’utilitzi completament. El 97,5% d’eficiència és molt més gran que el controlador PWM, fins i tot alguns controladors MPPT. Un llarg historial de 128 dies molt llarg que comproveu tot el que voleu saber, de gran qualitat, 10 anys d’ús no és un problema, és clar, llevat que s’hi destrueixin els humans.

Fangpusun no només permet veure l’energia solar, sinó que també la fa més senzilla i senzilla. Cada família que necessiti energia solar pot utilitzar l’energia solar fàcilment. Fangpusun crea un estil de vida senzill i verd.