Casa > Notícies > Contingut

Informe Fangpusun First Quarter

May 09, 2018

Informe Fangpusun First Quarter

 

 

Unitats de 1500 vendes en el primer trimestre de Fangpusun , controladors de càrrega solar de la sèrie FLEXmax MPPT sempre a les millors vendes de tot el mercat.

O bvious, FM 60 i 80 ofereixen un procés de recàrrega eficient (MPPT), saft, de diverses etapes que perllonga la durada de la bateria i garanteix un rendiment màxim des d'una matriu fotovoltaica.

 

Battery Balancer, Els nous productes d'aquest any. La Segona vendes en calent en les nostres vendes en l'actualitat, Ajudar a guanyar més mercats i clients que estan al mercat de la bateria, Va solucionar el problema: la vida útil d'un banc de bateries costós es pot reduir substancialment a causa del desequilibri d'estat.

S'utilitza el camp solar també més que el camp solar i per a tot el sistema que té el Banc de bateria.

 

Controlador de càrrega solar impermeable IP68, sèrie E (3a 7a 10a 15a), no el calent principal per a controladors de càrrega solar PWM en Market Now, però amb certificació fiable IP 68 i sistema de llum de carrer.

 

PS: el nou control de càrrega MPPT de nova gran tensió està al camí!

 

 

De totes maneres, no som els millors en el primer trimestre, però anem a aprendre més, De couse, encara necessitem a tots els que ens puguin donar el vostre suggeriment.