Casa > Notícies > Contingut

Fangpusun és de fàbrica o no?

Jun 12, 2020

En aquest temps d’economia de xarxa, ens basem en la confiança d’arreu a través de correu electrònic, wechat i comunicació WhatsApp, després de realitzar comandes, fer pagaments, organitzar el lliurament, completar definitivament tot el procés de transacció. En aquest procés,&# 39 no sabrà com és l’altra cara, si els proveïdors són fàbriques reals i com es produeixen els productes.

Crec que els clients tindran curiositat sobre si Wenzhou XiheElectric Co., Ltd.és una fàbrica o no ?? Vam convidar alguns clients a visitar i ajudar tots els compradors a verificar la nostra planta, equipament i tecnologia.

El primer grup de clients és Rick d’Austràlia, va visitar el taller que va inspeccionar la línia de muntatge icontrolador de càrrega testingsolar. Rick va fer una comanda per comprarMPPT 30 A50 A 60 A 70 A el mateix dia i hem mantingut una relació de cooperació a llarg termini

图片1

El segon grup és Mark, un jove de Nigèria que principalment compraMPPT 60 A 80 Acontroladorsi venda calenta a Nigèria, que es ven 2000 unitats cada any. Mark va inspeccionar el taller i es va fer una foto.

图片2

El tercer grup és un vell entremaliat d'Amèrica. És fan de les nostres 10 A 20 A 30 AControlador de càrrega PWMsolar.Aixòcontroladors solarsté una funció de càrrega de tres etapes, que es pot utilitzar millor en el sistema de fanals de carrer, el sistema domèstic solar i l’aire lliure. Al febrer de 2020, em va fer una nova comanda. Quan va rebre el PI, immediatament el va pagar. Aleshores, em va dir alguna cosa que em tocava:" China' s Covid-19 és estable, la vostra fàbrica necessita suport, i us haig de pagar completament i ràpidament." Aleshores, em vaig sentir molt emocionat per veure aquest missatge.

图片3

En els últims 5 anys de cooperació, no només hem mantingut la relació entre compradors i venedors, sinó que també hem millorat la relació d'amics. Ens considerarem i ens cuidarem els uns als altres. Per sort, vaig conèixer un client tan bo.

Per descomptat, a més d’ells, tenim molts altres clients per visitar, i farem fotos per a la memòria, van dir que el fangpusun és una fàbrica, una autèntica fàbrica.