Casa > Notícies > Contingut

Fangpusun Feu DC a AC

Apr 14, 2019

El Global Solar Council és una organització global de la indústria de l'energia solar. Va ser fundada a París, França, al desembre de 2015. El seu Consell té la seu a la Xina i la Secretaria es troba als Estats Units. La majoria dels seus membres provenen de les principals associacions nacionals i regionals d’energia solar. Cobreix els mercats fotovoltaics tradicionals i emergents, inclosos més de 30 països: Austràlia, Xina, Europa, Índia, Sud-est asiàtic, Orient Mitjà, Amèrica del Sud i els Estats Units. El seu objectiu és compartir experiències d'èxit i promoure l'economia global. Desenvolupament cooperatiu del mercat de l'energia solar.

El 2018, Àfrica serà l’atenció del Consell. Sud-àfrica es troba al capdamunt de la llista de sistemes solars instal·lada a Àfrica, l'energia solar representarà el 9% de la nova capacitat de generació elèctrica d'Àfrica en els propers dos anys.

A moltes llars solars d’Àfrica sovint veiem controladors i inversors de Fangpusun. Això es deu al fet que Àfrica és el gran mercat de fangpusun. El nostre Flexmax 80A és molt popular al mercat africà. Té un bon disseny i una alta qualitat. Ha guanyat una bona reputació a Àfrica.

Però només amb un controlador no és suficient per a una família, el convertidor fangpusun també és molt important. L’alimentació de l’electricitat de la llar es converteix de l’inversor. Un inversor d'ona sinusoïdal pura fangpusun, que també és l'elecció de la majoria de les famílies africanes, converteix el corrent continu en corrent altern. Aquesta és la màgia introduïda per l'inversor, ja sigui amb alimentació de 12V DC o 24V DC. Els inversors Fangpusun es convertiran a 120 v, 220 v, 230 V CA si ho necessiteu.

Al mateix temps, els inversors fangpusun tenen diverses especificacions per satisfer les necessitats de diferents famílies.

Per exemple: inversors fangpusun de baixa potència de 300W i 600W, però també compta amb inversors de gran potència FANGPUSUN XTH 5000W i 8000W, per satisfer les diferents necessitats de les persones. A més, els inversors de 1800 W de fangpusun també es poden utilitzar en RV i ascensor, la sèrie XTM és adequada per a zones de potència freqüents, podeu utilitzar XTM i generadors per generar electricitat junts.

Un inversor perfecte fangpusun us portarà una vida diferent. Esperem la vostra cooperació.