Casa > Notícies > Contingut

L'inversor Fangpusun en xarxa

Jul 31, 2018

Fotovoltaica (PV), utilitza l'efecte fotovoltaic de la cèl lula solar per convertir la radiació solar directament en energia elèctrica. L'inversor és la interfície entre la matriu de plafó solar i la xarxa elèctrica de xarxa. Els panells solars recollir i convertir la llum solar en corrent continu (DC), que després es converteix en corrent altern (AC) i subministrat al sistema elec-trical per l'inversor.

 

 

Els principals productes de Fangpusun són els controladors solars, la quadrícula de inversors i els inversors de xarxa a. A continuació compartim inverter de xarxa fangpusun 500W amb vostè.

Fangpusun graella 500 són bulit d'una manera modular i simple per instal·lar, amb distribució en tres fases, el sistema pot en qualsevol moment pot expandir com desitjava i per tant flexible s'adapta a la seva inversió de sistema d'energia solar, fangpusun 500 quadrícula tenen un MPP independent rastrejador i aconseguir una molt alta eficiència del 95,8%. Multi-color LED Mostra l'estat de funcionament.  Portada groga bell closca i amb baix pes.

 

Sempre hem rebut molts comentaris del nostre client, no només estan satisfets amb de Fangpusun xarxa 500 tècnicament-d-última generació, ecològic i funcionals, però també fàcil d'instal·lar i es pot ampliar quan sigui necessari.

 

Últim però no menys important, el preu competitiu. hem de reconèixer que hi ha molts inversors amb llarga vida útil i alts nivells d'inversors de fiabilitat.  Per descomptat, Fangpusun 500 de Grid també amb aquest avantatge, però cap pot oferir tal preu competitiu, la norma europea de fabricació, Xina estàndard de preu.

 

Donem la benvinguda a cada consulta i Mostra d'ordre, estem segurs que Fangpusun quadrícula 500 passarà la prova.