Casa > Notícies > Contingut

Fangpusun PK Studer

Sep 23, 2019

En el camp dels inversors fora de xarxa Hermes pertany al col·legi de Suïssa.

Studer Xtender Inverter, quin és el valor d’aquest inversor híbrid? Pertany a un inversor bidireccional, també anomenat carregador d'inversor. Consta d’un inversor, un carregador de CA i un relé de transferència. Totes les peces de recanvi s’extreuen d’Alemanya, amb interruptor de transferència automàtica 230V 50A (16A / XTS) integrat, mode de seguretat / millora intel·ligent de xarxa elèctrica / mode d’alimentació de xarxa elèctrica / mode de prioritat solar d’alimentació / monitorització d’Internet / disseny modular , connexió paral·lela trifàsica, en fase, arbitrària, combinació màxima de 72KW, comunicació a través de la línia de dades CAN BUS i manteniment. Sincronització i balanç de fases.

1. Quan aparegui una font de CA (potència municipal o motor dièsel) al terminal AC IN, el relé de transferència s’encendrà immediatament, donant prioritat a l’alimentació de càrrega i l’excés d’energia carregarà la bateria.

2. Quan desapareix l’alimentació en font, Xtender funcionarà immediatament en mode invertit, proporcionant una font de tensió per alimentar la càrrega. El temps màxim de commutació és de 15 mil·lisegons.

3. Quan la tensió de la bateria baixa a un valor establert o l’inversor es sobrecarregui, els contactes del relé XTENDER enviaran un senyal per iniciar el motor dièsel i tallar-lo al sistema d’alimentació. Quan es posa en marxa el motor dièsel, l’interruptor de transferència s’activa automàticament, donant prioritat a l’alimentació d’energia de càrrega i el corrent excedent carrega la bateria (distribució d’energia de Power Sharing). Quan la tensió de la bateria augmenta a un valor establert o desapareix la sobrecàrrega, Xtender apagarà automàticament el generador mitjançant contactes del relé i subministrant energia a la bateria (costat DC).

Quant costa un inversor de potència XTM 4000-48 a eBay?

1

Quant costa el carregador d'inversor híbrid de Fangpusun XTM 4000-48 DC?

És correcte ! Heu llegit el preu correcte, pel mateix material, la mateixa funció, només venem per un terç del preu. Fer-te orgullós al teu cercle d'amics.

2