Casa > Notícies > Contingut

Selecció de matèries primeres de productes Fangpusun

Sep 29, 2020

Els treballadors de Fangpusun han de soldar cada dia plaques de circuits. La placa de circuits té molts components electrònics. Però no estem molt familiaritzats amb aquells nois de colors i petits, que semblen molt petits, però molts d’ells no són de producció autòctona.

Fins i tot als clients no els agrada fer alguna pregunta sobre la matèria primera molt sovint, però estic segur que us interessa molt la matèria primera.

Aquí hi ha un formulari que mostra la informació de la part principal.

QQ图片20200929092222

Com veieu, molts d'ells provenen dels Estats Units, del Japó, etc.

Per què el preu no és el mateix que els altres productes de la Xina?

Com demostrar que el producte fangpusun té una alta qualitat?

Alt preu! Necessito un amic amb descompte.

图片1

En realitat volem que el client pugui comprar productes barats i bons de fangpusun, ja que sabem que la qualitat barata i la bona qualitat no poden funcionar molt bé junts, el nostre gerent de compres Wang sempre va dir: sempre vull que el proveïdor em doni un preu baix, però matèria primera d’alta qualitat, poques vegades puc obtenir algun descompte. En aquest moment, puc sentir que el client Fangpusun està pensant completament. Però, per què trio aquests productes? Hi ha molts productes barats, per què no el substitueixo?

La resposta sempre la teniu en compte: voleu una bona qualitat i confieu que el fangpusun tingui bona qualitat. Voleu que valgui el cost. els productes fangpusun tenen sentit per a cada sistema solar.

Confieu en les vostres opcions, preneu les decisions encertades a fangpusun.

El "preu alt" ve amb una bona matèria primera, un bon servei i productes solars fiables, un fangpusun que us ofereix un preu molt just tot el temps.

Compra’l i ho sabràs.

图片2