Casa > Notícies > Contingut

Fangpusun Pure Sine Wave Inverter Prosine

Apr 28, 2018

És un plaer assistir al 123 Canton Fair. Fangpusun és una marca famosa de l'energia verda , ha atret a molts clients nous i antics per mirar al voltant, fer consultes i fer comandes.

blob.png 

En aquesta ocasió instalem un petit sistema que ha causat la curiositat de molts clients, el controlador MPPT de càrrega solar blau MPPT100 / 15 i la pantalla externa MPPT Control , connectats amb el nostre inversor d' ona sinusoïdal Prosine 1800.   L' instrument mostra que el nostre inversor és ona sinusoïdal, i la forma d'ona és més pura que la de la xarxa elèctrica . Aquest inversor té menys interferències i és més adequat per a RV d'alt grau, ascensors, electrodomèstics i militars.

图片2.png 

La inversió d'ona sinusoïdal de la reixa de Prosine 1800 i la marca canadenca Xantrex són exactament iguals. Els components interns són completament importats dels Estats Units i Canadà. La forma és bonica i de qualitat, i els detalls dels productes són completament interns en KO altres inversors. La nostra empresa va separar altres marques d'inversors, va realitzar una comparació detallada i proves tècniques, i òbviament pot veure la superioritat del inversor fangpusun.

图片3.png 

图片4.png 

El inversor de Fangpusun es ven bé als Estats Units, Canadà, Afganistan, Indonèsia, el Marroc, Austràlia i altres països. Segons les necessitats dels clients, l'inversor estarà equipat amb relés per aconseguir la funció de conversió de potència. Quan no hi ha una xarxa elèctrica , l'inversor usarà automàticament la bateria.