Casa > Notícies > Contingut

Clàssic MPPT controlador Solar del Fangpusun

Jul 03, 2017

L'estiu s'acosta a la Xina. Algunes persones no els agrada hightemperature d'aquesta temporada, però algunes persones que useingsolar persones de poder fer. L'estiu no només significa highertemperature, també significa poder solar superior. Com sabem, l'energia solar és el medi ambient, si voleu utilitzar energia solar més fàcil i segura, potser vostè pot triar el nostre controlador solar---fangpusun FLEXmax MPPT, això és nostre MPPT clàssic, Ithas 60A i 80A dos tipus, 12V/24V/36V/48V/60V, exhibició de LCD per al funcionament paràmetre, missatges de culpa, aquest, dos anys de garantia i CE, RoSH, SGS, certificacions ISO9001.

 

Nostre client com aquest gran home molt, no només FLEXmax amb alta eficiència però també té bon preu. Comparant amb molts mateix controlador de càrrega solar rang, fangpusun preu de FLEXmax MPPT controlador solar és la meitat d'ells,però també és prou bona qualitat. Aspirem a més persones utilitzen controlador de càrrega solar d'alta qualitat, així reduïm les nostres beneficis per oferir acompetitive preu. Potser algú encara pensa fangpusun preu és massa alt, però molts Comentaris dels nostres clients Mostra que creuen que el preu és fabulós, i mai he comprat aquest controlador solar excel·lent en aquest preu abans.

 

Però avui, fangpusun tindrà unes bones notícies per a vostè,Per permetre que més gent per saber fangpusun,decidim gran ofertagrangran descomptede FLEXmax MPPT, esperem que el nostre preu no li agrada fa alta temperatura persones tenen por,Això és real el millor preu d'aquest5 anys. Així que anem a star ourcooperation i enviar la consulta a nosaltres ara.