Casa > Notícies > Contingut

Monitor de bateria solar Fangpusun

Jun 22, 2018

Monitor de bateria Fangpusun S olar

 

Com tots sabem, el preu de les cèl lules solars és molt car, els panells solars absorbeixen l'energia solar en energia elèctrica i després s'emmagatzemen a la bateria. utilitzem l'elèctrica en tots els aspectes de la vida, que provenen de les cèl·lules solars, moltes persones tindran curiositat, el sistema solar aprofitarà la llum del sol en electricitat . quan la bateria està plena? Està funcionant amb normalitat? Hi ha alguna desviació?

 

Ara, fangpusun ha llançat un paquet de bateria de baix cost de seguiment: BMV 700 i BMV702. Aquesta característica, que sovint s'utilitza en la indústria per supervisar els bancs de bateries grans i cars, ara es troba disponible per primera vegada a un baix cost, per controlar qualsevol banc de bateria.

Un banc de bateria es compon d'una cadena de cèl·lules connectades a la sèrie. El voltatge del punt mig és la tensió a la meitat de la corda. Idealment, el voltatge del punt mig seria exactament la meitat de la tensió total. Tanmateix, a la pràctica, es veuran desviacions, que depenen de molts factors com ara un estat de càrrega diferent per a noves piles o cel·les, temperatures diferents, corrents de fugues internes, capacitats i molt més. L'acció correccional després d'una alarma de voltatge de mig punt pot evitar greus danys a una bateria cara. Pot protegir les cèl·lules solars i reduir molts problemes.

 

Els monitors de bateria fangpusun són molt fàcils d'instal·lar, totes les connexions elèctriques es duen a la PCB de connexió ràpida a la derivació actual. La derivació es connecta al monitor amb un cable telefònic estàndard RJ12. Inclòs: cable RJ 12 (10 m) i cable de bateria amb fusible (2 m); no es necessiten altres components.

 

fangpusun entrada addicional de BMV 702 per mesurar tensió (d'una segona bateria), tensió de temperatura o mig, i la corresponent configuració d'alarma i relé. , però BMV 700 No es requereixen peces addicionals. Nota: només és adequat per a sistemes amb connexió a terra menys (el monitor de la bateria no està aïllat de la derivació)

 

Anem a comprar un monitor de bateria solar fangpusun per llegir la bateria solar.