Casa > Notícies > Contingut

Productes d'energia solar Fangpusun

May 22, 2019

Sabeu que sense ajuda financera, l'energia solar fotovoltaica continuarà proporcionant noves fonts d’electricitat més barates que les alternatives de baix cost a combustibles fòssils.

L'any que ve, una cinquena part de la gran capacitat fotovoltaica solar costarà menys que els nous recursos de carbó, petroli o gas natural, segons l'informe. l'energia solar no està molt lluny de la nostra vida. Si ho voleu, trobareu fangpusun l'ajudarà a construir-lo.

L’energia solar familiar no és tan complexa com imaginem. Simplement, només necessitem panells solars, bateries, controladors de càrrega solar fangpusun i inversors fangpusun. Amb aquestes quatre coses i el sostre de la vostra casa, podeu tenir el vostre propi sistema d’energia solar.

Fangpusun s'ha desenvolupat durant set anys en el camp de l'energia solar. Els nostres productes principals són els controladors solars i els inversors. Segons les diferents necessitats de la llar, produïm controladors de tan sols 3 amperes i fins a 100 amperes. Tots els controladors de fangpusun tenen un control de qualitat de dos anys. Per descomptat, si necessiteu tres anys, només haureu d’augmentar alguns costos d’extensió, però els nostres productes poden utilitzar-se prop de 10 anys.

Els inversors de Fangpusun també es fabriquen de 300W a 8000W. Entre ells, 1000W i 1800W són ben rebuts en l’ús de vehicles elèctrics i ascensors. El nou producte XTM és un producte popular aquest any. Disposa de funcions de gran abast, operació senzilla i fàcil d’ajustar dades amb pantalla remota. El mateix període de garantia de dos anys pot alleujar les vostres preocupacions.

Fangpusun fa que la vida sigui millor.

图片1