Casa > Notícies > Contingut

Fangpusun Solar carrer control de llum

Sep 08, 2017

Segons els registres, ús humà d'energia solar ha estat 3.000 anys d'història. Actualment, l'energia solar és àmpliament utilitzat, el més comú dels quals és l'ús de la llum del carrer, basant-se en panells solars per absorbir l'energia solar durant el dia, i la nit s'emmagatzemaran durant els panells solars en electricitat per il·luminació vial.

 

Llums solars carrer té molts components, a més de panells solars, control de llum de carrer solar és una part indispensable de l'enllumenat solar. Utilitza fangpusun controlador solar solars,sindependent d'alimentació, no cal inserir línies elèctriques, mediambientalment sostenibles i bonics, fàcil d'instal·lar, pot ser utilitzat per illa rural, l'autopista i altre il·luminació. Així desenvolupat control llum de carrer fangpusunsolar en els Estats Units, França, Japó i altres països en moltes àrees són àmpliament utilitzats.

 

En els darrers anys,fangpusun controlador de llum carrer solar per convertir-se en un munt d'elecció del client, fangpusun control de llum carrer solar en el nivell impermeable fins a IP68, fins i tot en el dia plujós pot resistir la invasió de pluja, l'aparició de petites, pesa només 150 g, solar fangpusun carrer controlador cada dia il·luminació 3-12 hores, pot ser continu treball de temps plujós de 3-5, configuració estàndard, també podria marca d'OEM client segons clients requereix.

Si també es dediquen a la indústria solar o la intenció de començar la causa de l'energia solar, si vostè està disposat a treballar juntament amb nostres per desenvolupar el seu negoci de l'energia solar, som molt benvingudes vostre consulta i suggeriments.

Finalment, espero que allà on vagis, quin temps, sol sempre en la seva vida.