Casa > Notícies > Contingut

Resum Fangpusun

Jun 13, 2019

tan ràpid que la meitat de 2019 ha passat. En primer lloc, vull donar les gràcies a tots els clients nous i antics pel seu suport i la seva confiança en Fangpusun, de manera que el controlador de càrrega solar i el convertidor de potència de Fangpusun poden entrar a casa d’altres usuaris.

Fangpusun va fer una estadística sobre el controlador de càrrega MPPT de la companyia, el monitor de bateria i les àrees de vendes i vendes d'inversors d'ona sinusoïdal pura. Aquesta taula estadística pot mostrar no només els productes de venda calenta, sinó també les nostres principals àrees de venda de fangpusun.

图片2

Des de l'actual relació de vendes de productes de sis mesos, el nostre controlador Flexmax MPPT ha estat reconegut pel mercat de vendes solars i les vendes han augmentat. A més, les vendes de nous inversors XTH i XTM Xtender el 2019 també estan en alça, la qual cosa ha atret l'atenció dels clients a Europa, Austràlia i Àfrica.

图片3

Els controladors i inversors solars Fangpusun es venen a més de 160 països, especialment a Nigèria, els Estats Units i el Canadà. Els usuaris sempre han valorat fangpusun com a número 1.