Casa > Notícies > Contingut

Inversor / carregador XTH Fangpusun Venint!

Jun 20, 2019

Els inversors / carregadors de la sèrie Xth de Fangpusun són el mateix disseny, funcionen com a sèries XTM, només diferents amb la potència.

Ara, els productes de la sèrie XTM i XTM de Fangpusun permeten tenir capacitats del sistema de 1.5Kva - 7Kva que permeten l’ús òptim de l’energia disponible, ja sigui com a inversor de xarxa, carregador de bateries, injector de corrent o suport a una font de CA. La sèrie Inverter XTM i XTH és un dispositiu d'alta tecnologia i un jugador clau en la gestió d'un sistema energètic.

Facilitat d'ús !

El XTM i XTH compleix els requisits de la majoria d’aplicacions amb la configuració de fàbrica, cosa que el converteix en un dispositiu plug & play. L’energia flueix de forma automàtica i els contactes auxiliars es configuren per proporcionar funcions d’arrencada automàtica i d'alarma del grup elèctric.

Els LED del panell frontal de l’inversor permeten a l’usuari veure ràpidament com funciona el dispositiu. O utilitzeu RCC-03 per obtenir una millor experiència i funcionament.

(Pantalla de pantalla LCD: RCC-03)

(Sensor de temperatura de la bateria: BTS-01)

5 en 1!

XTM i XTH té 5 funcions principals. Pot ser un inversor sense xarxa, carregador de bateries, injector de corrent, sistema de transferència i suport per a una font de CA. Amb aquestes funcions, l’energia disponible es pot gestionar i utilitzar de manera intel·ligent i eficient.

图片1

La consulta Fangpusun gaudeix del bon preu per ordre de mostra!