Casa > Notícies > Contingut

Heu de protegir les cèl·lules solars cares?

Jul 20, 2019

fangpusun ha estat al camp dels sistemes d’energia solar des de fa uns 10 anys. Els més coneguts són el controlador solar i l’inversor.

Si no utilitzeu el controlador de càrrega solar de fangpusun i el convertidor d'energia del fangpusun al vostre sistema solar, heu d'utilitzar els accessoris de bateria de fangpusun. Al cap i a la fi, un grup de cèl·lules solars és tan car i la seva vida útil és tan curta. Si no utilitzeu accessoris de bateria fangpusun, la bateria només funciona durant tres anys. Si utilitzeu accessoris per a bateries fangpusun, allargueu la vida dels quatre anys. El més important és que aquests accessoris són de preu més baix.

图片1

Primerament, introduïu el balançador de bateries de Fangpusun, una peça per a cèl·lules de bateria de 24V i tres equilibradors de bateria de 48V. La seva funció és mantenir la desviació de voltatge de les bateries de liti / AGM / GEL dins del rang previst, assegurar-se que cada bateria manté el mateix estat en normalitat. Eviteu superar les sobrecàrregues i sobrecàrregues i la bateria no s’explosioni. Els equilibradors de bateries Fangpusun presenten una taxa de fallada zero, una taxa de retorn zero i comentaris positius al 100%.

图片2

El segon és el monitor de bateria Fangpusun BMV-700/702 per a bateries de 6,5-95 VCC. Supervisar el corrent de bateria, la tensió, la temperatura i altra informació relacionada, així com l'estimació de la potència, els registres d'historial de consums d'energia, la tensió i la temperatura del terminal de la bateria. Informeu-vos de l’ús de les bateries a temps i feu els ajustos adequats.

Així que, tingueu cura del vostre sistema de bateries i compreu ara mateix l’equilibrador i el monitor de bateria BMV-700/702 de Fangpusun.