Casa > Notícies > Contingut

Com instal·lar regulador solar de la llum de carrer

Jan 19, 2015

controlador d'avui la llum solar del carrer Xiao Bian li donarà una breu introducció sobre el controlador de llum del carrer ha de ser com instal·lar, com instal·lar-? Tu saps que? Aquí seguim una petita sèrie de simples d'entendre, està vostè:

En primer lloc, la necessitat de confirmar les especificacions són els següents punts: 1, la tensió de funcionament del controlador, generalment de 12 / 24V identificació automàtica; 2, corrent nominal compleix amb els requisits del sistema, com ara un 5A o 10A; 3, la funció de sortida de càrrega compleix tal és diners no constant de corrent o impuls o una unitat tipus, la funció farà que la càrrega no funciona, i fins i tot pot danyar els accessoris.

Quan s'instal·la en el camp de regulador de la llum solar del carrer, seguiu les instruccions al controlador per a la instal·lació del cablejat. Cada un del nostre controlador de la llum solar del carrer té un esquema de connexions detallat i el cablejat instruccions seqüencialment, i tal és l'ordre de cablejat resum la nostra primera experiència. En general, la primera línia i la càrrega de línia positiva connectat, connectar la part del darrere d'utilitzar la cinta per evitar línia de banda, la càrrega es connecta, i després connectar la bateria, com a bona cinta. A continuació, no tingueu pressa per llevar a prendre la resta de la línia negativa solar, mirar les condicions de treball del regulador de la llum solar del carrer. Després que els normals del controlador de potència del sistema de llum de color vermell parpelleja algunes vegades per confirmar el sistema, el sistema confirma després d'una bona llum vermella, aproximadament 1 minut o llum 20S, llums indicadors de càrrega de treball s'encendran càrrega de treball. Si no s'encén, a continuació, comprovar la càrrega que no hi ha maldat, mirar la quantitat amb una sortida del controlador multímetre no hi ha sortida de tensió, determinar i resoldre els problemes. Després de la càrrega és lleugera, es confirma que la sortida del sistema és normal, i finalment posar l'energia solar connectat negatiu, si és durant el dia, els llums solars estaran encesos al controlador, un minut més tard, la càrrega de, la llum comença a parpellejar, el que indica la càrrega normal. No hi ha indicació de si l'ànode connectat al dia solar, comprovar amb un multímetre a la sortida dels panells solars és normal, inversa, el tractament correcte basat en els resultats de la prova.

Tal procés, tot el sistema està connectat tot, i ha estat provat, així que si us plau continuï amb el nostre les preguntes a l'usuari per al cablejat de cablejat i la instal·lació. També es recomana usuari per instal·lar-se en el primer dia, la càrrega surti de, no deixi que la nit hi ha cap sortida fins al dia següent al dia complet i després es connecta a la càrrega elèctrica. A causa de que es perdrà la bateria durant l'emmagatzematge d'energia, en instal·lar les bateries són sovint no està ple, si la bateria pot ser recarregada abans del seu ús, pot estendre la seva vida útil.