Casa > Notícies > Contingut

Com seleccionar ràpidament un controlador de càrrega solar adequat

May 15, 2019

Hi ha tot tipus de controladors solars a les botigues i a Internet. Quan anem a comprar, és difícil triar, i no sabem quins factors cal tenir en compte.

Wenzhou Xihe Electric Company va entrevistar a diversos instal·ladors i usuaris finals, i després va resumir els següents punts per a la seva referència:

1. petit volum

2. Cablatge senzill

3. La pantalla LCD es pot separar de l'exterior

Segons la informació esmentada, els instal·ladors i els usuaris finals estan més preocupats per les característiques de la instal·lació senzilla i ràpida del controlador de carregador solar. Així es recomana controlador solar fangpusun blue MPPT. La seva mida és molt petita, sempre que la connexió dels panells solars i la bateria. Si no necessiteu llegir la informació del sistema, no necessiteu comprar una pantalla externa, com el que s’ha instal·lat a continuació, només es pot veure que el parpelleig funciona bé.

图片1

Per a alguns usuaris que vulguin instal·lar els seus propis sistemes, es mostrarà una pantalla externa. Podem personalitzar aquest cable de 1,5 metres a 6 metres. Els usuaris instal·laran els inversors i el regulador solar en una caixa i, a continuació, instal·laran la pantalla externa fora de la caixa per facilitar la seva configuració i visualització.

图片2