Casa > Notícies > Contingut

Hub4 i Hub10 per al controlador solar Flexmax MPPPT

Oct 30, 2020

Com tots sabem, fangpusun Flexmax MPPT 60A 80A controlador de càrrega solar ha estat venent bé durant 7 anys. Durant la comunicació per correu electrònic amb els nostres antics clients durant molts anys, estem molt preocupats per si el controlador de càrrega solar fangpusun Flexmax MPPT 60A 80A es pot paral·lelitzar. Com que la qualitat del controlador solar MPPT fangpusun és tan bona i estable, si es podria connectar en paral·lel, i es pot utilitzar en un sistema d'energia solar més gran, serà perfecte!

Avui m'agradaria dir-li una bona notícia, fangpusun Hub4 i Hub10 està en desenvolupament ara, seran alliberats i va començar a vendre en dos mesos. En aquell moment, el controlador de càrrega MPPT 80A 60A de Fangpusun Flexmax es podria utilitzar en paral·lel amb Hub4 i Hub10, i els usuaris podrien configurar lliurement el controlador de càrrega MPPT solar. El gestor de comunicacions del sistema HUB és la columna vertebral del sistema de conversió en xarxa. El fangpusun HUB comunica apilament, quota de càrrega i senyals d'estalvi d'energia. Mitjançant l'ús d'un HUB, el sistema està completament coordinat i gestionat pel Mate.

Hub4 and Hub10_

Característica del centre de la manera següent:

●El HUB comunica la fase d'apilament, la compartició de càrrega, la informació incremental de posada en marxa i apagada directament entre els inversors

●Cablejat d'interconnexió és estàndard CAT5 vuit filferro amb preses modulars RJ45.

●El HUB s'alimenta a través de qualsevol MX60.