Casa > Notícies > Contingut

En l’era del Big Data, quines noves tecnologies fotovoltaiques han guanyat el primer lloc?

Aug 18, 2020

En aquest" big data" a l’era, totes les indústries s’estan diversificant i la indústria fotovoltaica no n’és una excepció. Fangpusun també manté el ritme dels temps i innova constantment: si el controlador de càrrega solar PWM és la versió 1.0, el desenvolupament de la ciència i la tecnologia del controlador de càrrega solar MMPT és la versió 2.0 i MPPT fa referència al seguiment del punt de màxima potència. Actualment és un producte actualitzat de controlador solar i un producte calent al mercat.

图片1

Si necessiteu un controlador de càrrega solar d'alta potència, us recomanem que utilitzeu un controlador de càrrega solar MPPT. El controlador de càrrega solar MPPT pot detectar immediatament la tensió de generació d’energia dels panells solars i fer un seguiment del màxim voltatge i valor actual per obtenir més energia dels panells solars i la seva eficiència és superior a la de PWM.


Hi ha dos controladors de càrrega solar MPPT a fangpusun, que poden satisfer les vostres necessitats d’energia.

Fangpusun FLEXmax El controlador de càrrega híbrid de la sèrie MPPT té 60 i 80 amperes. Pot funcionar en sortida de control de 12V a 60V CC. El càlcul de programari innovador pot augmentar la potència de la vostra xarxa fotovoltaica en un 30%. Quan us connecteu al mòdul de bateria, detectarà automàticament la tensió. Té una pantalla brillant i quatre botons blancs que poden cercar l'historial de 128 dies. Podeu utilitzar" mate2" pantalla del sistema per a la supervisió i configuració remotes, i hi ha moltes funcions potents que us esperen.


Vegem a&# 39 el nostre nou FLE max MPPT 100-300, que és un disseny industrial. El FLE max MPPT 100-300 és un controlador de càrrega de nivell superior amb alt rendiment, alta eficiència i multifunció. És adequat per a sistemes avançats d’alimentació, dissipador de calor metàl·lic i controlador de protecció més segur. La seva eficiència és de fins al 99% i admet 24v, el voltatge de la bateria de 36V i 48V té una aplicabilitat més àmplia. El seu rang de voltatge és tan elevat com el conjunt fotovoltaic de 300V, que es pot controlar i configurar remotament mitjançant" MATE3s" visualització del sistema.

图片2


A l'era actual de GG,&"big data GG"; ens dóna una nova perspectiva per veure el món, és a dir, la font de la nostra innovació industrial. Fangpusun creu que és per això que no només la Xina sinó també el món utilitzaran l'aplicació de" big data" promoure el desenvolupament.