Casa > Notícies > Contingut

Introduïu el monitor de bateria BMV-702

Oct 16, 2020

fangpusunBMV-702 és d’alta precisiómonitor de bateria.

La funció essencial d’un monitor de bateria és calcular l’amperi consumit i l’estat de càrrega d’una bateria. Les hores d’amperis consumides es calculen integrant el corrent que flueix dins o fora de la bateria.

La capacitat restant de la bateria depèn de l'amperi-hora consumit, del corrent de descàrrega, de la temperatura i de l'edat de la bateria.

Al costat de les opcions bàsiques de visualització, com ara la tensió, el corrent i l’amperi-hora consumits, la sèrie BMV-702 també mostra l’estat de càrrega, el temps d’ús, la tensió del terminal de la bateria i el consum d’energia en watts.

La important oferta de fangpusun és de 45,95 USD / conjunt, inclosos derivacions, pantalla i cables. Preu realment agradable i competitiu, funciona bé en el sistema híbrid del vostre sistema solarinversor de potènciaicontrolador de càrrega solar.

图片4

Fàcil d'instal·lar: totes les connexions elèctriques són a la placa de connexió ràpida de la derivació actual. La derivació es connecta al monitor amb un cable telefònic RJ12 estàndard. Inclou cable RJ 12 (10 m) i cable de bateria amb fusible (2 m); no calen altres components.