Casa > Notícies > Contingut

Nous amics de Fangpusun

Oct 30, 2019

Els meus amics de lluny, gràcies per haver triat confiar en nosaltres per la pantalla de l’ordinador, començant per una petita comanda de control del controlador de càrrega solar, expandint-se lentament en grans comandes de controlador i inversors solars i establint una cooperació a llarg termini.

Com que ens trobem als dos extrems de la terra, la llarga distància no ens permet visitar les ciutats les unes de les altres en cap moment. Avui, dos nous amics han vingut a visitar Wenzhou Xihe Electric Co., Ltd. en nom de tots vostès. Nancy els va acompanyar en una reunió durant tot el dia per presentar les característiques del controlador solar MPPT, visitar la producció del taller del carregador MPPT, el magatzem de material inversor híbrid i presenciar els nostres procediments d’embalatge.

Unes quantes fotos per mostrar-vos, fem el veritable costat per tractar a tots els teus amics.

Finalment, és una bona sort que Wenzhou Xihe Electric Co., Ltd. tingués un altre distribuïdor que Rick signés una comanda OEM amb nosaltres. Amics nous i vells de lluny, Us donem la benvinguda a ser convidats