Casa > Notícies > Contingut

Nous membres de la família de controladors solars FLEXmax MPPT

Sep 17, 2020

Fangpusun FLEXmax MPPT Sèries 60AMP i 80Amp sempre són els nostres productes de venda CALENT en articles de controladors de càrrega solar. En els darrers cinc anys, amb la màxima qualitat supera la majoria dels controladors solars del mercat, ajudeu els nostres clients a guanyar gran part del mercat i reben bona part dels comentaris positius.

FLEXmax MPPT 60 (12/24/48 / 60V, 60A)

FLEXmax MPPT 80 (12/24/48 / 60V, 80A)

MATE 2

RTS (sensor de temperatura remot)

Quant a la sol·licitud del client, Fangpusun Power System Communication HUB 4, HUB 10 arribarà al novembre d’aquest any, ja que es publicaran novetats sobre els nous productes, tornaran a notar-se quan comencem a vendre.

Connecteu-vos amb les unitats Accessaries Mate 2 i HUB, pot visualitzar i gestionar qualsevol combinació de 4 controladors de càrrega de la sèrie MPLEX FLEXmax. (HUB 10 permet al MATE controlar fins a 10 controladors de càrrega de la sèrie MPLEX FLEXmax)


L’accessori HUB arribarà ara significa que es pot connectar amb un màxim de 10 unitats FLEXmax MPPT 80 i que pot funcionar amb un màxim de 75 kW per a energia fotovoltaica. Això significa que ara serà més potent i més fiable per al vostre ús del sistema quan utilitzeu els controladors FLEXmax MPPT.

També ara, els controladors solars MPPT de la sèrie Blue, els controladors solars MPPT de la sèrie D i els nostres inversors Xtender Series de 5 anys de garantia (1,5Kw - 21Kw) segueixen sent molt populars al mercat.

Poseu-vos en contacte amb nosaltres, qualsevol consulta o sol·licitud de productes són benvinguts en qualsevol moment.

Millorar la vida ------ Fangpusun