Casa > Notícies > Contingut

En El Carrer del regulador de corrent

Jan 19, 2015

control de corrent d'alta precisió totalment digital, l'eficiència màxima de fins al 96%.

manera de potència intel·ligent, la càrrega es pot ajustar automàticament segons el consum d'energia de la bateria, maximitzant el temps d'execució de la bateria.

IP68 resistent a l'aigua, pot estar en una varietat d'entorns durs, control de qualitat industrial.

El voltatge màxim de sortida de càrrega de fins a 60 V, pot conduir la sèrie 18 de llums LED.

Millora de algoritme de càrrega, major eficiència de càrrega, més temps per a fer ús de l'energia solar durant molt de temps.

disseny de la closca de metall alta densitat de potència, potència màxima per unitat de volum, mentre que el control de manera efectiva l'augment de temperatura.

protecció de la bateria inversa millorada, LED protecció contra curtcircuits, protecció de circuit obert, de manera que el sistema ha estat totalment protegit.

Com s'utilitza una font de llum, controlada pel controlador de càrrega intel·ligent per reemplaçar el poder tradicional utilitat d'enllumenat públic. Sense l'estesa de cables, cap font d'alimentació de CA, no hi ha electricitat; font d'alimentació DC, control fotosensible; té una bona estabilitat, llarga vida, alta eficiència lluminosa, fàcil instal·lació i manteniment, seguretat, alt rendiment, estalvi d'energia, econòmic i avantatges pràctiques. Pot ser àmpliament utilitzat en les vies urbanes de primària i secundària, residencials, fàbriques, llocs d'interès turístic, aparcaments i altres llocs. Part del producte estructura de pal: pal d'acer i el suport, esprai superfície, els panells solars connectats a la utilització de cargols antirobatori patentats.