Casa > Notícies > Contingut

Sistema fotovoltaic - Viatjar amb casa teva

Sep 16, 2020

El desenvolupament de RV al món és gradualment madur, i hi ha constantment nous tipus de RV en augment. Com a tecnologia solar, fangpusun és molt àmpliament utilitzat. Fangpusun creu que està destinat a viatjar amb una casa.

En la societat contemporània, el nivell de consum de les persones ha millorat. Encara hi ha moltes persones al món que els agrada conduir la seva pròpia RV per viatjar i jugar. El concepte tècnic de Fangpusun és proporcionar un sistema de potència segur, fiable, estable i compatible per a tot tipus d'aplicacions. Així que un inversor de camions segur, eficient, estable i compatible és el nucli de tota la generació d'energia solar del cotxe Touring i emmagatzematge d'energia.


Jugant amb cotxe touring = major demanda d'electricitat

Inversor de camions com un pràctic aparell elèctric per millorar la qualitat de vida del cotxe Touring, crec que a més de la potència i l'eficiència, els materials interns i la gestió de treball afectarà la seguretat, el rendiment i la vida de l'inversor. Com el seu nom indica, el cotxe Touring té dues funcions principals: la casa i el cotxe. Les instal·lacions senzilles ja no poden atreure turistes. Amb l'idioma xinès "el pardal és petit, cinc òrgans zang són complets", tots els quals semblen augmentar la demanda d'"electricitat" en certa mesura.

Photovoltaic system


Inversor d'alta potència, per què no té por de poder?

En comparació amb altres productes d'energia solar, Fangpusun Xtender XTM i XTH Microtek inversor d'ones sinusals pures es poden seleccionar segons les seves necessitats. L'inversor híbrid pot realitzar el sistema compost per múltiples inversors de la mateixa especificació. Això significa que vostè pot fer el que vulguis, i vostè no ha de preocupar-se de ser infeliç a causa de la fallada sobtada del poder. Això també pot augmentar la seva experiència de felicitat durant el viatge.

Les sèries Fangpusun Xtender XTM i XTH són inversors de càrrega tot en un amb funcions avançades, que es poden utilitzar d'una manera totalment modular, i també es poden utilitzar com a carregador de bateries i equips de còpia de seguretat si és necessari.

2

  

La proporció d'energia solar utilitzada en el camp del cotxe Touring està augmentant. No és només el gaudi còmode dels viatges en cotxe touring o la vida d'acampada, sinó que també porta una vida diferent per als viatges baixos en carboni!